Szerző |
Üzenet |
< / játszani / petank újból KEK-en? |
|
Elküldve:
2007.04.17. | 19:58
|
|
|
|
Most hétvégén lesz megint vásár a Budai Arborétumban, és erről eszembe jutott, hogy akár petankozhatnánk is egyet ottan, mint tavaly. Ha van elég résztvevő. Volna résztvevő? Vasárnap kora du.-s kezdést gondoltunk. Nos? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.17. | 21:25
|
|
|
|
Részemről passz, én építkezek... kerítés támfal meg ilyesmi. És lesz petanque pálya is egyszer.  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.18. | 08:37
|
|
|
|
Hát pont azon a helyen inkább ne. Azaz a salakos pálya tavaly már másodszor bizonyította, hogy alkalmatlan erre a feladatra (az első momentum Szanticska volt). Maga az arborétum klassz, tehát ha lenne benne kavicsos zóna, akkor szívesen, de akár még füvön is, csak nehéz elképzelni, hogy egy ilyen rendezvényen megfelelő nyugodt helyet lehetne találni. Bár mintha éppen ott a salakos pálya mellett, ahol a nem-dobók meg a gyerekek tanyáztak, ott mintha lett volna némi vízszintes terület. De ezt még előtte ellenőrizni kellene (Ildi!), mert önmagában a zsibvásár miatt nem adnék ki egy fillért sem. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.18. | 08:37
|
|
|
|
konkurencia a critical massnek?
az du 4-kor indul |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.18. | 10:34
|
|
|
|
Drágáim, bocs, akkor ezt most részemről lefújom, mert a Critical mass-ről megfeledkeztem, pedig családunk is képviseltetni kívánja magát. Szar lenne akkor befejezni a játékot, amikor épp hogy elkezdtük. Meg arra sem emlékeztem, hogy a salakot ennyire nem szerettük/tétek. Meg én a vásárt is szeretem. De majd megyek is. Viszont kialakulóban van jövő péntekre egy vak fehérbor kóstolás. Ha a dolgozó nép időben le tudja tenni a lantot, előtte egy petank is összejöhet. Erről a programról részletek hamarosan. csók és könny |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.18. | 11:33
|
|
|
|
És itt az alkalom, hogy bejelentsem, hogy Borsó -Ő maga!- felfedezett -nem, nem egy Keleti esetleg Nyugati Sarkot- hanem egy patanque pályát!
Egy jól ismert helyen, a Moszkva tér közelében, nem hivatalos p pálya, de alkalmas terep: minimáis kutyaszar, ottjártukkor nulla konkrétan, bekerített, klassz játszótér 20 méterre,
padok, kavicsos tág terep, kerthelységes söröző 5 perc séta, árnyas fák. Kell-e több?
Egy próbát megér, amennyiben bejön, ragaszkodunk hozzá az apjával, Jó Öreg Páncsóval, hogy " Borsó Borbála Petanqe Pálya" legyen a neve. (Ígéretet is tettünk rá, hogy mobil táblát is készítünk ez esetben.)
a fehérbor kóstolós, Dugóéknál lévő petanque után, javallot a felfedezése, akkor fellebentjük a fátylat, hogy pontosan hol is van. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.18. | 13:23
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.19. | 07:18
|
|
|
|
Na, a pécsi impotenciához képest micsoda szervezkedés
Mi lenne, ha a kritkál massz előtt, mondjuk délelőtt 11-től hajigálnánk. Sajna, a kertészeti egyetem nekeem sem feküdt tavaly - pétank szempontjából. Új pályám nekem is lenne tesztjátékra
(borkóstoló téma áthelyezve ide) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.23. | 08:55
|
|
|
|
ildi írta: |
... ezt most részemről lefújom, mert a Critical mass-ről megfeledkeztem, pedig családunk is képviseltetni kívánja magát.
|
és tényleg képviseltették magukat:
[forrás: origo]
véletlen? protekció? korrupció? politika, gazdaság, összefonódás?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.23. | 09:49
|
|
|
|
hát elég sok pénzünk van benne, hogy Samukánknak örömet okozzunk, de még leszedem a fejüket hogy Jakab meg lemaradt!  |
|
|
|
|
|
 |
|