|
|
Elsőre hihetetlen, de minimum valószínűtlen, vagy ha mégis, akkor
ilyet én nem eszem, mert nem bolondultam meg. Aztán ingyenes
kóstoló a Culinarisban, és kicsit ugyan remegő kézzel, félve
attól, hogy mi lesz, ha abban a kedves kis boltban csak úgy
elhányja magát az ember, és mi derül ki? Nem csak egyszerűen
ehető (az egyébként sem gasztronómiai kategória), hanem elképesztően
finom, miközben persze roppant érdekes, ahogy a vaddisznótepertő
karamellizált darabkái előbukkanak a krémesen olvadó csokoládéban.
Neve: Zotter Grammelnussn
Származási helye: Riegersburg (Steiermark, Ausztria)
Beszerzési lehetőség: A Culinarisban biztos,
máshol még nem láttam, de talán majd a Gyöngy,
aki állítólag "imádja a minőségi csokoládét" :-)
Bekerülés: HUF 800, emlékeim szerint, de legutóbb még biztos
1.000 alatt volt.
Ps.: érdemes megkóstolni még a kávés-vadkenderes, a hagymás-babkrémes,
a tőzegáfonyás-kakukkfüves, valamint a zelleres-trüffeles-portóis
kreációkat is, felrobban a szájad.
anda |
2005.11.21.
|