|
Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / beszámoló: 2009.03.28-29. Születésnapok, Pécs |
|
Elküldve:
2009.03.30. | 17:40
|
|
|
|
Szóval tehát akkor az van, hogy...
anda írta: |
Van a Tamásnak ez a születésnap mániája, nagy feneket keríteni a dolognak, mintha valami különleges dolog lenne, másnak soha, neki is csak alig. Ezért oda kell mennünk hozzá Pécsre, mert különben feszült lesz, ami nem igazán jó senkinek. De végül is itt a tavasz (elméletileg), ott a ház terasszal (gyakorlatilag), meg itt Budapesten úgyis nagyon unjuk már magunkat, hát legyen, megyünk. Út van, autó van, a szerencsésebbeknek csak ülni kell a seggükön.
Szóval a Tamás az Ancsával vonta a össze a napját, hogy azért kétszer ne kelljen már mennünk. Meg nekik most egyébként is van valami közös bizniszük, annyira, hogy vasárnap délelőtt kiderült, gyermekük lesz novemberre. A kutyafáját! Addig viszont kénytelen vagyunk más gyerekek üvöltözését hallgatni, de ez nem okoz gondot. A Dugóék hoztak négyet, a Fáninak is volt ott kettő, az már fel sem tűnt, hogy a Csabáék valahol ottfelejtették a sajátjaikat.
Szombaton Fürj utca, vasárnap Bosnyák utca, mindenkinek jusson a jóból. A Katának semmi sem jutott, mert éppen Budapesten volt dolga, de remélhetőleg nem innen tudja meg, hogy egyrészt a Borsó leesett két méter magasból, másrészt egy kutya volt a lakásban :-) Az első estén zseniális házi sütésű téglalap alakú kenyeret, mangalicatoros cuccokat, és medvehagymakéregben négy órát porhanyodó szarvast lakomáltunk (vivát Tamás!, és még akit illet!), másnap pedig a Dugó és a Fáni főztek ebédet a seregnek (vivát!). A sajnálatosan nedves időjárás megakadályozta a petanque örömteli gyakorlását, és persze kirándulni sem tudtunk. De legalább előre állítottuk az órákat, hogy minden nap tovább legyen világos (vivát!).
|
Legalábbis szerintem. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.03.30. | 20:31
|
|
|
|
A kutya már volt a lakásban és européer módon viselkedett akkor is, szívesen látott vendég az Usgyi. Meg más is.
Mindenki. Pikáns h Csabát Smicut Dugóék új gyerekét Dugóékat évekbe mérhetően nem láttam, de így fényképről legalább igen, különösen a Csaba és a Teletubbie fotó volt megragadó. (Meg Dugó frissen vágott haja.)
A leesés.
Hát szerencsésen esett a dolog, a gyerek.
De khmm. mindenkinek jobb hogy én nem voltam itt.
De talán, talán lesz ez még másképp... (vagy így se?
Leesés nélkül, teraszon. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.03.30. | 20:32
|
|
|
|
Tamás meg basszus mit növesztett az orra meg a szája közé???!!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.03.31. | 10:19
|
|
|
|
A Csaba is különösnek találta a bokrozatot, lökdösődött miatta, bár pontosan ugyanezt már egy évvel ezelőtt is megtette. Szerintem jó áll az arcnak (konkrétan a Tamás arcának), csak magam nem tudok együtt élni ilyesmivel. De szerencsére nem is nekem kell, az Ancsa meg azt mondta, hogy neki (is) tetszik.
A kutya nevét nem inkább Uzsgyi formában kellene írni? Kicsit bizonytalan voltam a képek elnevezésekor, de végül így döntöttem. A meghatározó persze az, hogy mit mond a gazdi. |
Legutóbb anda szerkesztette (2009.04.1. | 09:40), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.04.1. | 00:14
|
|
|
|
Szuper volt Pécsen, volt, akinek medvehagymás, Arnold-forrásos kirándulás is jutott, - nekünk, mert jó korán érkeztünk. Borsó esése rémületes volt. És furcsa volt Fániéknál, hogy Kata meg nincs. Gazdi üzeni, hogy Uzsgyi. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.04.1. | 09:47
|
|
|
|
Hazafelé autózva, a Csabával és a Smicuval arra derítettünk fényt, hogy mindhármunknak erős fejfájást okozott valamelyik folyadék, és részben ezért lett olyan hamar vége az estének. Én korábban azzal magyaráztam magamnak a dolgot, hogy a sör + pálinka + bor keverése miatt van, de talán akkor mégse (ez végül is nem törvényszerű). Próbáltunk kilyukadni, hogy melyik tétel lehetett a hibás, de nem sikerült a halmazok közös metszetét kellően kicsivé tenni.
Én nem ittam a kannás (nagy üveges, kimért) vörösből, a Smicu pedig a fehéreket hagyta ki teljes egészében. Közös a Márkvárt és a Konyári kékfrankos, meg (asszem) a pálinka. A két vörös egyikéről sem feltételeznék ilyen hatást, így tanácstalan vagyok.
Volt még valakinek fájása? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.04.1. | 09:52
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|