vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / utazgat / beszámoló: 2009.03.28-29. Születésnapok, Pécs
anda
HozzászólásElküldve: 2009.03.30. | 17:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Szóval tehát akkor az van, hogy...

anda írta:
Van a Tamásnak ez a születésnap mániája, nagy feneket keríteni a dolognak, mintha valami különleges dolog lenne, másnak soha, neki is csak alig. Ezért oda kell mennünk hozzá Pécsre, mert különben feszült lesz, ami nem igazán jó senkinek. De végül is itt a tavasz (elméletileg), ott a ház terasszal (gyakorlatilag), meg itt Budapesten úgyis nagyon unjuk már magunkat, hát legyen, megyünk. Út van, autó van, a szerencsésebbeknek csak ülni kell a seggükön.

Szóval a Tamás az Ancsával vonta a össze a napját, hogy azért kétszer ne kelljen már mennünk. Meg nekik most egyébként is van valami közös bizniszük, annyira, hogy vasárnap délelőtt kiderült, gyermekük lesz novemberre. A kutyafáját! Addig viszont kénytelen vagyunk más gyerekek üvöltözését hallgatni, de ez nem okoz gondot. A Dugóék hoztak négyet, a Fáninak is volt ott kettő, az már fel sem tűnt, hogy a Csabáék valahol ottfelejtették a sajátjaikat.

Szombaton Fürj utca, vasárnap Bosnyák utca, mindenkinek jusson a jóból. A Katának semmi sem jutott, mert éppen Budapesten volt dolga, de remélhetőleg nem innen tudja meg, hogy egyrészt a Borsó leesett két méter magasból, másrészt egy kutya volt a lakásban :-) Az első estén zseniális házi sütésű téglalap alakú kenyeret, mangalicatoros cuccokat, és medvehagymakéregben négy órát porhanyodó szarvast lakomáltunk (vivát Tamás!, és még akit illet!), másnap pedig a Dugó és a Fáni főztek ebédet a seregnek (vivát!). A sajnálatosan nedves időjárás megakadályozta a petanque örömteli gyakorlását, és persze kirándulni sem tudtunk. De legalább előre állítottuk az órákat, hogy minden nap tovább legyen világos (vivát!).

Legalábbis szerintem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kata
HozzászólásElküldve: 2009.03.30. | 20:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

A kutya már volt a lakásban és européer módon viselkedett akkor is, szívesen látott vendég az Usgyi. Meg más is.
Mindenki. Pikáns h Csabát Smicut Dugóék új gyerekét Dugóékat évekbe mérhetően nem láttam, de így fényképről legalább igen, különösen a Csaba és a Teletubbie fotó volt megragadó. (Meg Dugó frissen vágott haja.)
A leesés.
Hát szerencsésen esett a dolog, a gyerek.
De khmm. mindenkinek jobb hogy én nem voltam itt. Twisted Evil
De talán, talán lesz ez még másképp... (vagy így se? Smile
Leesés nélkül, teraszon.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kata
HozzászólásElküldve: 2009.03.30. | 20:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Tamás meg basszus mit növesztett az orra meg a szája közé???!!!
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2009.03.31. | 10:19  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

A Csaba is különösnek találta a bokrozatot, lökdösődött miatta, bár pontosan ugyanezt már egy évvel ezelőtt is megtette. Szerintem jó áll az arcnak (konkrétan a Tamás arcának), csak magam nem tudok együtt élni ilyesmivel. De szerencsére nem is nekem kell, az Ancsa meg azt mondta, hogy neki (is) tetszik.

A kutya nevét nem inkább Uzsgyi formában kellene írni? Kicsit bizonytalan voltam a képek elnevezésekor, de végül így döntöttem. A meghatározó persze az, hogy mit mond a gazdi.

Legutóbb anda szerkesztette (2009.04.1. | 09:40), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ildi
HozzászólásElküldve: 2009.04.1. | 00:14  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Szuper volt Pécsen, volt, akinek medvehagymás, Arnold-forrásos kirándulás is jutott, - nekünk, mert jó korán érkeztünk. Borsó esése rémületes volt. És furcsa volt Fániéknál, hogy Kata meg nincs. Gazdi üzeni, hogy Uzsgyi.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2009.04.1. | 09:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Hazafelé autózva, a Csabával és a Smicuval arra derítettünk fényt, hogy mindhármunknak erős fejfájást okozott valamelyik folyadék, és részben ezért lett olyan hamar vége az estének. Én korábban azzal magyaráztam magamnak a dolgot, hogy a sör + pálinka + bor keverése miatt van, de talán akkor mégse (ez végül is nem törvényszerű). Próbáltunk kilyukadni, hogy melyik tétel lehetett a hibás, de nem sikerült a halmazok közös metszetét kellően kicsivé tenni.

Én nem ittam a kannás (nagy üveges, kimért) vörösből, a Smicu pedig a fehéreket hagyta ki teljes egészében. Közös a Márkvárt és a Konyári kékfrankos, meg (asszem) a pálinka. A két vörös egyikéről sem feltételeznék ilyen hatást, így tanácstalan vagyok.

Volt még valakinek fájása?
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2009.04.1. | 09:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

nekem.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék / utazgat

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban