| Szerző |
Üzenet |
| < / halló! / K. Katica jelenti |
|
Elküldve:
2008.02.23. | 20:18
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.02.25. | 11:34
|
|
|
|
|
Mint a a topic szülőanyja fel kell tennem a kérdést: Missszt?
Mire psszt-ezel? mesélj. Bátran! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.02.25. | 11:44
|
|
|
|
|
| Semmi, csak halkan befingtam ide, hátha történik valami. De persze éppen azért voltam halk, nehogy felébresszem az alvó oroszlánokat. Tehát nem meglepő, hogy nem történik semmi. Illetve történik az, hogy megérezted a szagot, de ez nooormális, mivel Te vagy a szülőanyj. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.1. | 20:57
|
|
|
|
|
Voltunk a mediterráneumban, mindenféle okokból. A Tamás jól van, köszöni.
|
Legutóbb anda szerkesztette (2008.04.4. | 16:02), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.2. | 07:46
|
|
|
|
|
mi az a mediterraneum? megnyugtató, hogy a tamás jól van, a bajusz azért hardkor  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.2. | 10:51
|
|
|
|
|
| csaba írta: |
|
mi az a mediterraneum?
|
Mi lenne? Költészet. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.2. | 13:42
|
|
|
|
|
így születnek a hüje szavak...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.2. | 16:06
|
|
|
|
|
|
mi az a mediterraneum?
|
Latin szó, jelentése: "a Földközi-tenger (part)vidéke" (innen), de hazai viszonylatban a déli országrészt szoktuk (mi is, meg mások is) így nevezni. Főleg a Mecsek, és annak is déli oldala. Például itt egy cikk Palkonyáról, a címe: Kis Magyar Mediterráneum. Erről majd a Fániék mesélnek, lévén odautaznak a közeli jövőben.
|
megnyugtató, hogy a tamás jól van, a bajusz azért hardkor
|
Közelről bokorszerű a berendezés, magunk is ellene szavaztunk, de a tulajdonos szerint történelmileg alakult így, és gyenge változtatni rajta. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.4. | 15:59
|
|
|
|
|
Mivel a bajusz nagy izgalmat okozott, és többen külön kérdezték, hogy is van ez (mondtam, hogy az ilyesmi egyszerűen kinő az ember felszínén), mutatom csak magát a szőrzet:
Hát így. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.4. | 16:01
|
|
|
|
|
| ...és akkor a fenti részlet háttérzenéjeként egyszerre zendítsünk rá, hogyaszongya: azért vannak a jóbarátok... |
|
|
|
|
|
 |
|