|
Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / beszámoló: 2006.08.04-06. Nagyvenyim |
|
Elküldve:
2006.09.20. | 12:03
|
|
|
|
http://www.koomam.hu/utazgat/egyeb/060804_nagyvenyim/index.html
Idézet: |
Feltűnt, hogy nagyon ritkán mahjongozunk, de hamar kiderült, hogy ez most azért van így, mert a Fruzsi szült mostanában egy Mártont, és az ilyesmi sok idejébe kerül az embernek, főleg az elején (meg aztán még 20-25 évig). Ezen túlhaladva viszont jöhetnek újra a programok, akár egy mahjong is, hisz az általában nem jár fizikai sérüléssel, nincs benne headbang, és alapvetően zajtalan folyamat.
Hazánk kormánya szerencsére támogatja ezt a népsportot, és épített egy autópályát Dunaújvárosig (a végtelenbe és tovább!), így manapság villámgyorsan ott lehet lenni, magunk is így cselekedtünk, ott lettünk. Szemben a Fruzsival, aki viszont Kapolcson lett, ahol a Cseh Tamás (maradjatok együtt!) vinnyogott valami nyikorgó szinpadon, és ehhez közönségre volt szüksége, mint egy kezdő amatőrnek. Létszámunk tehát határértékké degradálódott, amibe bele is buktunk, mivel amikor a Fáni elvitte lefektetni a Borsót, akkor hamar ő maga is úgy maradt, ami bizony gyakran előfordul, de öt fő jelenléte esetén még nem okoz komolyabb fennakadást a programban. Hárman viszont nem lehet ezt játszani, így csak ültünk, ettünk és ittunk, ami nem hangzik túl érdekesen (és nem is az), mégis hajnali kettő lett, mire abba tudtuk hagyni. Másnap fényár a kertben, gyerekjáték a fűben, aztán irány a falunap, félelemmel elegy izgatottsággal. Lenyűgöző az ilyesmi, főleg a városlakónak, mert ilyesmihez csak itt lehet hozzájutni: "Jó ebédhez szól a nóta" elektronik oldboys csapattal, hihetetlen bajuszú emberrel a mikrofon előtt, helyi asszonyok hastánca, tök idétlen Kenguru Ugrócsoport, szerencsétlen Palcsó Tamás, kikötött csacsi, kisvonat, vattacukor, kolbász, csapolt sör, a Természtbarát Kör fotókiállítása, stb. Mahjong aznap se, nem volt kedv, ami kicsit szomorú, de túlélhető.
|
kifelejtettem valamit? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.21. | 10:32
|
|
|
|
Lám. Megint csak szomorúságot okoz nekem ez a rettenetes, krakéler, sprőd ember. (Van amikor vidámságot okoz, na jó, de nem most.)
S hogy mivel?
Ha már így ki kell ventillálnunk, hogy mi történt aznap este a Gidánál, amikor Gidané Kapolcson volt, Páncsó Apa meg bealudt, akkor leírnám, hogy szerintem milyen volt. Nem mintha BÁRKIT érdekelne, de én azért nem leszek rákos, mert bent tartom. (-Akar róla beszélni, Kata? - Akarok, docens úr.)
Én pedig mikor hajnali kettőig ettünk, ittunk és beszélgettünk, kurvatökrejól éreztem magam, mert folyamatosan röhögtünk hárman, és végigolvastunk egy világatlaszt, kielemezve a Föld országait, két -akkor még aszittem - ilyen barátszerű pasi elmesélte milyen országba utazna el ha tehetné, és miért pont oda, és hova nem, és miért nem. Ha ez neked nem volt érdekes, mé nem aludtál hülye zsákodban Tulok Matyi?
Az éberségem időről időre elalszik, és asziszem hogy, de nem szabad, mert akkor jön egy szívlapát tarkóra, hogy "Hüje vagy?! Csak nem gondolod, hogy? Hogy ugyan röhögtem én is egész este, de hogy jól éreztem magam? VELED, te vagon szar???? Hát kapjá' má' fejedhez!"
Igazad van, ne beszélgessünk.
Köksz. Dudorhasú Katica
Ui: és te vagy az aki, teleszájjal kiabál, hogy már hogy unja a mahjongot. Akkor mit szomorkodsz itt, hogy nem volt? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.21. | 11:32
|
|
|
|
Először is: szándékosan vagyok valamelyest provokatív, hátha akkor lesznek hozzászólások. Hát lett, hurrá!
Másodszor: szándékosan nem írok le mindent, hogy legyen hozzászólás, kiegészítő célzattal. Hát lett, hurrá!
És bakker, ne legyen már alapvetés, hogy miért érdekelne ez (vagy bármi más) bárkit is, mert akkor tényleg bezúzom ezt az egész cuccot (web, fórum), hisz semmi másról nem szól, mint az ilyesmikről. Elsősorban ez az értelme neki, és ha úgy állunk hozzá, hogy mégsem, akkor ne csináljuk.
Igen, valóban volt nevetgélés is, de én semmiképp sem tudom azt mondani, hogy fantasztikusan éreztem magam, mivel eléggé kényszeredettnek éreztem a helyzetet. Van ez így: egyszer spontán nagyszerű, máskor vérrel-verejtékkel sem az. Aludni a legkevésbé szórakoztató, azért még nem muszáj vidékre utazni, tehát az az utolsó opció. Meg az ember valahogy a végsőkig remél, utána pedig már ahhoz is fáradt, hogy elmenjen az ágyig.
És nem, nem kiabáltam tele szájjal, hogy unom a mahjongot, csak rögzítettem a tényt, enyhe szomorúsággal, mert szeretném, ha nem unnám. Mellesleg nem volt túl nagy vita arról, hogy de, azért játsszunk mégis, és mivel szombaton már öten voltunk, még duma sem kellett volna ahhoz, hogy a maradék négy ember játszon, miközben én-tulok a zsákomba bújok. És tulképp nem is az a jó szó, hogy unom, hanem hogy nincs meg az ezzel kapcsolatos tűz a régi időkből, amikor valóban nagyon izgatottan vártuk, hogy utazhassunk 2x1 órát a játék miatt. Most, ebben a pillanatban el tudnék képzelni egy partit, akkor talán túl fáradt voltam hozzá, a Falunap szinte minden erőmet felemésztette. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.21. | 20:29
|
|
|
|
Ja, és még annyit, hogy két hete minden nap megeszek egy indonéz gyömbércukorkát, így a fentiek minden bizonnyal befolyásoltság alatt fogalmazódtak meg (lásd ugye a Tilos Rádió elleni tüntetés esetét), azaz ha a helyzet úgy hozza, akkor szavaimért nem vállalok felelősséget, muhahaa! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.22. | 08:09
|
|
|
|
Na szevasztok!
Épp jókor indult a rovat, mert én magamtól úgysem tudtam volna
létrehozni.
A kapcsolcsi cseszlovák tomi még mindig jó koncertet adott annak ellenére, hogy torokgyulladása volt, de részt vett másik jancsi és
meghajolt géza is a végén, kár hogy nem tapsoltatok velem ott!
de mindegy is, két napja veletek álmodtam, Katus nem úgy,
ahogy a nőgyógyásszal szokás, és pont mahjong volt, és nagyokat röhögtünk, és én már kinéztem a sütit is a lajosmariból, amit majd sütök nektek.
minden délutánunk a házkereséssel telik, gg már fontolgatja,
hogy veszünk nagy telket, azon építünk társasházakat,
akkor lehet hívni a Bartalt is, meg BFCS-t, nagy buli meg boltív
meg kerti tó meg kinti budi, beszarás, méhek, szitakötők,
permakultúra, ami önállóan működik, a kecskék kiszívószálazzák nekünk a tejet szerintem.
nekem jól esne egy jólszervezett mahjong gyorsan, mielőtt
Katus is lebabázik!
jövő hétvége? kinél? Marcika nélkül esetleg!
pussz
fruska |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.22. | 08:50
|
|
|
|
Fruzsi hozzászólt! Történelmi pellanat!!!
Ja, kéne egyet még mahjongozni, mielőtt leszülök.
Nálunk lehet. Ez a hétvége nem, a következő jó. (Ha épp nem életet adok, ahhh.)
Bár a Király Bungyi néhanap nemhogy a mahjongtól, az élettől el tudja venni a kedvem - lsd. a rövid kis jellemrajza, melyet OLY TALÁLÓAN írt meg róla vki - próbáljuk meg, persze.
Fruzsi! Mi az a BFCS????
És a permakultúra? Esetleg spermakultúrát akartál írni? (Ami szerintem olyasmi lehet mint a kefírkultúra... vagy esetleg a sperma kulturált felhasználást takarja? Vagy mit?)
Egy kecske iszik tejet - akárha szívószállal is? És ő honnan szívószálazza ki? Bögréből? Vagy kiskecske és a mamájából?
Bandi Bá! Nekem sem életem csúcsestéje volt, de ezek után végképp SOHA TÖBBÉ EBBEN AZÉLETBEN nem is számítok rá, hogy
pl. veled lesz a következő. Ha te ennyire szenvedsz - utazás, falunap, borozás velem meg Gidával, kihűlt mahjong-szerelem - mi a bánatos pöcsnek jössz Venyimbe akkor időről időre? Mer az ember amíg él remél? Ugyan Andrisom, ebben a korban. Muhaha.
És mér eszel meg naponta egy gyömbércukrot?
Azé puszizlak, genyó.
Nagyvonalú és Megbocsájtó Kökényszemű K. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.22. | 10:02
|
|
|
|
András nélkül nem lenne élvezetes a mahjong-darabkák elfogyasztása a gyömbéres csoki után,
és nem lenne, aki megörökítse csodálatos hangunkat,
amint kimondjuk a szavakat pl: fluzsi mahjongja...
a kultúrák találkozásáról kérdezzétek gg-t,
BFCS-ről is őt vagy Bartaljótamást!
Pécsi szál; iskolatárs, barát, kollega, jó srác, egy fiú édesapja...
Tényleg Tamás, hogy vagy te és a kedvesed?
És a terasz??
Ha valakit érdekel a piros kis SEAT IBIZÁNK, jelentkezzen,
occsón eladó, nagyon jó állapotú, fürge, mint VUK lába.
GG tel.sz.: 30-680-5281.
András, te biztos jó hasznát vennéd ott a M.körúton!
Vagy együtt levihetnénk mi mindannyian a pécsi vásárra,
vasárnap 6-ra még nem késő kiérni;
közben lángos, süttkóbász, strandkaja...
egyébként gg-nek a böjtje előtti estén csináltam
pékné módra csülköt, merha szép volt, vagy disznó szép,
és másnap Marcibuda megtalálta a maradékot a szemetesben, amíg én épp a fürdőszobában...
majd Andrásnak elküldöm a képet.
eddig tartott a szabadságom, M. fölébredt,
du. iskola.
de ti tartsatok ki!
fluzsi |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.22. | 10:04
|
|
|
|
Arra nem is buzdítanálak (sohse nem is tettem), hogy arra számíts, velem fogod eltölteni életed csúcsestéjét, de arra viszont mindenképpen, hogy próbálj meg nem teljes erőből bedőlni a provokációnak. Csak úgy éppenhogy, szőrmentén, annyi mindig bele kell férjen. Mint azt egy alkalommal jeleztem, időnként direkt nem használok szmájlikat, hogy meg kelljen bolondulnia a szöveg olvasójának. De persze valójában nem kell megbolondulnia, ez csak amolyan képletes kifejezés, és leginkább a tréfa fogalomkörébe tudnám pozícionálni a vele kapcsolatos szándékaimat.
Osztán hol mondtam én, hogy annyira (mennyire?) szenvedek? Csak arról van szó, hogy nem éreztem magam olyan jól, mint szoktam, és mint mondjuk te. Mindkettő belefér, nincs vele semmi gond. Azt még annyira sem mondtam, hogy mindig ez szokott lenni. Ha előre tudnám az ilyet, talán nem is mennék, de nem tudom előre, és többnyire nem is így szokott lenni, ezért aztán megyek, ha hívnak, bocs.
És igen, az ember mindig bizakodik, remél, mint ahogy eszik, iszik, szarik és alszik is, mindig. Muszáj, meg így jobb is valahogy, úgy gondolom.
A gyömbért szeretem, azért eszem. De tegnap elfogyott, nemtom mi lesz ma. Remélem, van még a boltban, és akkor délután vehetek egy újabb csomaggal.
Csókolom! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.23. | 18:55
|
|
|
|
Tudtam, hogy Ondrisku ilyen nyakatekert eszmefuttatással fog válaszolni!
Azt TÉNYLEG SOHA nem igérted nekem, h veled fogom életem csúcsestéjét, mint tudjuk. Nem is ezt várom, mint említettem. Csak valami humanista hozzámállást.
Mi az a permakultúra?! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.09.24. | 12:38
|
|
|
|
hungarista spermakultúrát a magyar népnek most, amíg nem lesz késő!
frusi! írjál még sokat, ez valamitől nagyon jó: kicsit zavaros, kicsit furcsa, de éppen ettől izgalmas és életes. jó olvasni, és az ember szeret olvasni, főleg a jót.
vaduljál még ide jó sokat, hányjad-vessed a sorokat, ne gondolj a búval-bajjal, szaladgáljál hosszú hajjal! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|