vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / játszani / A 16. matchbox-party itt jön!
anda
HozzászólásElküldve: 2006.05.15. | 10:30  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Bejelentve emitt, megbeszélni itt, elmenni oda, kinnlenni ott.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ildi
HozzászólásElküldve: 2006.05.15. | 12:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Szerintem a dugo eltúlozza, kicsit mitikus ködbe vonja a pályaépités nehézségeit, de persze én még nem építettem pályát. Mindenesetre a szövegből szerintem nem egyértelmű, hogy csak a pályaépítés idejére kell otthon hagyni a rombolóképes gyerkeket. (És utána nem rombolnak?! Szerintem hülyeség az egész.) De ez legyen szülői megítélés dolga. A milyenkek olyanok, szerintem sem a Zsófi, sem a Borsó nem 'olyan'. A lényeg, hogy maga a parti délben kezdődik, de akkor tényleg, addig építés, szakértés. Vigyázat, könnyű lecsúszni róla!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2006.05.15. | 12:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

dugó írta:
Kérjük ezért, hogy dél előtt a pálya rombolására alkalmas gyermekeket (praktikusan tehát minden általános iskolást) felejtsük otthon.

ez szerintem teljesen egyértelmű, csak addig ne legyenek ott a predatorok, amíg a felnőttek dolgoznak. ebből a játék során mindig van gond, de azt persze nem lehet mondani, hogy senki nem hozhat kisgyereket magával, ki vannak tiltva, vagy csak zacskóban, leszíjazva. csak legalább addig ne legyen pusztítás, amíg építés Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2006.05.16. | 09:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

dugó írta:
Természetesen a szövegből is egyértelműen kiderül, hogy csak az építés idejére kértem a gyerekek otthonhagyását. Talán nem eléggé explicite tettem, de a szövegösszefüggés mellett egyértelműen erre utal a szövegben föllehető időhatározó („dél előtt”). Nem egybeírva, hanem külön, éppen azért mert úgy véltem, a „dél előtt” pontosabban határozza meg a 12.00-ás időpontot, mint a beszélt nyelvben meglehetősen tágan értelmezhető „délelőtt” kifejezés. Ha mindezt egybevetjük azzal a szövegben szintén fellelhető információval, hogy az építés 12.00-ig tart, és azzal a másikkal, hogy a tesztelés 12.00-kor kezdődik, úgy abból bármely magyar anyanyelvű honpolgár nyugodtan levonhatja azt a következtetést, hogy 12.00-tól bármely megátalkodott büdös kölyök jöhet medzsózni.

De a pályán átlépni tilos, azt a híccencséges leborult rinaldóját!
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2006.05.16. | 09:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

felmerült itt nálam egy kérdés, de berakom inkább a közösbe, hátha másnak is előjön, ha nem most, akkor jövőre, és ebben az esetben jó, ha lehet hivatkozni egy már kiadott állásfoglalásra. kérném tehát a matchbox-party szempontjából rangidős valakit (dugó? csaba?), hogy adja meg a választ az alábbi kérdésre!

hozhatok-e ismerőst a rendezvényre?
ha ez függ valamitől, akkor mi az?
ha hozhatok, akkor csak mint néző, vagy lehet résztvevő is?
jöhet akkor is, ha van neki gyereke, aki biztos be akar szállni?
ha én tavaly már elhívtam valakit, akkor ez most elhozhatja-e ismerőseit?

egyenes, tiszta, őszinte választ kérek, nem kell udvariaskodni. önerőből én arra hajlok, hogy van valahol egy határ, lévén ez egy baráti társaság rendezvényeként indult, meg hát a versenyzők számának túlnövekedése esetén az egész esemény lebonyolíthatósága kerülhet veszélybe (nem lesz elég idő).
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2006.05.16. | 12:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

dugó írta:
Önerős válaszod tökéletes. Sose éreztük még úgy, hogy túl sokan lennénk, ha ez egyszer megtörténik, akkor a következő évben kitalálunk valamit. Addig az esemény nyitott. Ez természetesen senkit nem hatalmaz fel arra, hogy nyilvános meghívót tegyen közzé nagy levlistákon, az indexen, vagy a szeretemamatcboxot.com-on.
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2006.05.19. | 00:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Visszatérve a ködös Dániából lelkesen mondjuk, hogy jövünk, de jó!

mi van, Király Kóma becsajozott egy hatgyerkes elvált asszonnyal, hogy ISMERŐST (!?) hoz a Medzsó partyra, akinek a 6 kölyke pályát akar rombolni, medzsó-partyt akar nyerni...????
Ez volt a szemétkedés, félre a "tréfával": tök jó minden így, ahogy van, lesz.

Smile))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2006.05.23. | 14:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

na, ez is megvolt, és a nyár még csak most jön!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék / játszani

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban