Szerző |
Üzenet |
< / játszani / petank vasárnap? |
|
Elküldve:
2006.04.19. | 23:37
|
|
|
|
Péntektől vasárnapig disznövénykiállítás és vásár a botanikus kertben. Szerintünk ez jó alkalom lenne az ottani salakos pálya kipróbálására. Megkérdeztem, a pálya területén nem lesz pavilon. Ám. A pályát csak a testnevelési tanszék engedélyével, bérleti díj fejében szabad használni. Valszeg a vásári forgatagban ha véletlenül előkerül néhány petank golyó, le tudunk játszani egypár menetet.
Kérdések:
1. érdekel-e valakit ez a program?
2. vállaljuk-e ezen feltételek mellett a játékot?
3. ha igen, mikor? Javasoljuk a vasárnap 11h avagy 14 órát. (Szombat kerékpáros felvonulás miatt kilőve.) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.20. | 09:02
|
|
|
|
én (és a fáni) vasárnap csak 17:00-ig érünk rá, így én inkább a 11:00-ás kezdésre savazok. és egyébként nem mellesleg mennyi a bérleti díj? csak azért, mert itt nálunk (szintén felsőoktatás, ugye) döbbenetes árak vannak, előttem ismeretlen okból. mondjuk ezek a termekre vonatkoznak, a szabadtéri díjszabást nem ismerem, de mivel általában ingyen szoktunk (tudunk) játszani, nem szívesen áldoznék erre pár fabatkánál többet. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.20. | 16:47
|
|
|
|
bérleti dijat nem kivánunk fizetni. játszunk, amig a biztonsági őrök el nem küldenek minket, ha elküldenek egyáltalán. Belépő dij a vásár miatt most van, kb. 800 ft. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.21. | 08:41
|
|
|
|
a bérleti díj pontos összegének ismeretében el tudnánk dönteni, hogy nem érdemesebb-e olyankor játszani, amikor nincs rendezvény, tehát nincs belépő sem, viszont van pályabérlet, ami fejenkénti leosztásban több/kevesebb, mint a mostani 800 forint. elsősorban nem a spórolás miatt, de ha itt most befizetünk, aztán 5 perc után elzavarnak minket, akkor az hülye pazarlás, mindennel (szervezéssel, pénzzel, szabadidővel, stb.), és az engem idegesíteni szokott.
ugyanakkor talán nem kellene parázni, és vállalni illene a kockázatot, mert ha kirúgnak, akkor esetleg még kereshetünk más helyet valahol lenn a feneketlen-tónál a parkban (mondom így teljesen helyismeret nélküli látatlanban, szóljatok, ha biztos baromság, mert). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.21. | 11:07
|
|
|
|
Nekem jó a vasárnap 11 óra. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.21. | 11:30
|
|
|
|
most jut eszembe, hogy a 13:00 az nekem sokkal jobb, és akkor persze már lehet az eredeti alternáló 14:00 is, mert nem kell sok órát játszani, úgysem szoktunk. legkésőbb fél hatkor le kell lépnünk a fánival (de inkább előbb, hacsak nem egyenesen megyünk, és nem kell még hazafuvarni a családtagokat, vagy elmenni a szamoscukrászdába), vár minket szentendre, vár a muzsikaszó.
szóval én módosítok, és savazok a 14:00-ra! most úgyis ilyen savazós világot élünk. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.21. | 12:32
|
|
|
|
Itt vagyok!
Na, akkor mikor? (Nekünk tényleg mindegy, előtte is, közben is lehet enni. Mer persze ez a legfontosabb.)
Haggyuk ezt a savazást - különben is, vagy háromszor lőtted el a poént, sok.
- na megint lehet a Kómámon piszkálni a Királyt, ezt már szeretem
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.21. | 13:05
|
|
|
|
Nekem jó a 13 meg a 14 is. De a 14 kicsit jobb. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.21. | 13:06
|
|
|
|
Hje, ez volt az első hozzászólásom  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.04.21. | 20:18
|
|
|
|
mér nincs a gyöngynek arca?
tulképp azér kapacitáltam most a vásárra a petankot, mert a tömegben talán fel sem tűnünk, hogy fémgolyókat hajigálunk. Megpróbálhatom felderíteni a bérleti díj dolgot, de igazából még soha senkit nem láttam ezen a pályán, lehet hogy nincs is testnevelési tanszék, csak az őrök szeretnek riogatni, és valakire hivatkozni kell. Szerintem áldozzuk be azt a 900ft-ot (mer kiderült, h annyi), végülis kapunk is érte vmit (eszem-iszom, a bio-borkimérés pont a pálya előtt van, wc!), derüljön ki, mit tud a salak. Aztán ha nagyon bejön, akár bérelhetünk is.
Úgy látom, hogy most 14körül csúcsosodik a tömeg. Célozzuk azt meg, mint játékkezdési időpontot, és előtte gyűlhetnének, már akik tudnak. Mi biztos a vásárban ebédelünk.
tsók
p.s. Nem kell vkiket telefonon értesíteni? |
|
|
|
|
|
 |
|