vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / játszani / petank vasárnap?
ildi
HozzászólásElküldve: 2006.04.19. | 23:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Péntektől vasárnapig disznövénykiállítás és vásár a botanikus kertben. Szerintünk ez jó alkalom lenne az ottani salakos pálya kipróbálására. Megkérdeztem, a pálya területén nem lesz pavilon. Ám. A pályát csak a testnevelési tanszék engedélyével, bérleti díj fejében szabad használni. Valszeg a vásári forgatagban ha véletlenül előkerül néhány petank golyó, le tudunk játszani egypár menetet.
Kérdések:
1. érdekel-e valakit ez a program?
2. vállaljuk-e ezen feltételek mellett a játékot?
3. ha igen, mikor? Javasoljuk a vasárnap 11h avagy 14 órát. (Szombat kerékpáros felvonulás miatt kilőve.)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2006.04.20. | 09:02  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

én (és a fáni) vasárnap csak 17:00-ig érünk rá, így én inkább a 11:00-ás kezdésre savazok. és egyébként nem mellesleg mennyi a bérleti díj? csak azért, mert itt nálunk (szintén felsőoktatás, ugye) döbbenetes árak vannak, előttem ismeretlen okból. mondjuk ezek a termekre vonatkoznak, a szabadtéri díjszabást nem ismerem, de mivel általában ingyen szoktunk (tudunk) játszani, nem szívesen áldoznék erre pár fabatkánál többet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ildi
HozzászólásElküldve: 2006.04.20. | 16:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

bérleti dijat nem kivánunk fizetni. játszunk, amig a biztonsági őrök el nem küldenek minket, ha elküldenek egyáltalán. Belépő dij a vásár miatt most van, kb. 800 ft.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2006.04.21. | 08:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

a bérleti díj pontos összegének ismeretében el tudnánk dönteni, hogy nem érdemesebb-e olyankor játszani, amikor nincs rendezvény, tehát nincs belépő sem, viszont van pályabérlet, ami fejenkénti leosztásban több/kevesebb, mint a mostani 800 forint. elsősorban nem a spórolás miatt, de ha itt most befizetünk, aztán 5 perc után elzavarnak minket, akkor az hülye pazarlás, mindennel (szervezéssel, pénzzel, szabadidővel, stb.), és az engem idegesíteni szokott.

ugyanakkor talán nem kellene parázni, és vállalni illene a kockázatot, mert ha kirúgnak, akkor esetleg még kereshetünk más helyet valahol lenn a feneketlen-tónál a parkban (mondom így teljesen helyismeret nélküli látatlanban, szóljatok, ha biztos baromság, mert).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
szofi
HozzászólásElküldve: 2006.04.21. | 11:07  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Nekem jó a vasárnap 11 óra.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2006.04.21. | 11:30  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

most jut eszembe, hogy a 13:00 az nekem sokkal jobb, és akkor persze már lehet az eredeti alternáló 14:00 is, mert nem kell sok órát játszani, úgysem szoktunk. legkésőbb fél hatkor le kell lépnünk a fánival (de inkább előbb, hacsak nem egyenesen megyünk, és nem kell még hazafuvarni a családtagokat, vagy elmenni a szamoscukrászdába), vár minket szentendre, vár a muzsikaszó.

szóval én módosítok, és savazok a 14:00-ra! most úgyis ilyen savazós világot élünk.
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2006.04.21. | 12:32  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Itt vagyok!
Na, akkor mikor? (Nekünk tényleg mindegy, előtte is, közben is lehet enni. Mer persze ez a legfontosabb.)

Haggyuk ezt a savazást - különben is, vagy háromszor lőtted el a poént, sok.
- na megint lehet a Kómámon piszkálni a Királyt, ezt már szeretem
Twisted Evil
Vissza az elejére
gyöngy
HozzászólásElküldve: 2006.04.21. | 13:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Nekem jó a 13 meg a 14 is. De a 14 kicsit jobb.
Vissza az elejére
gyöngy
HozzászólásElküldve: 2006.04.21. | 13:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Hje, ez volt az első hozzászólásom Wink
Vissza az elejére
ildi
HozzászólásElküldve: 2006.04.21. | 20:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

mér nincs a gyöngynek arca?
tulképp azér kapacitáltam most a vásárra a petankot, mert a tömegben talán fel sem tűnünk, hogy fémgolyókat hajigálunk. Megpróbálhatom felderíteni a bérleti díj dolgot, de igazából még soha senkit nem láttam ezen a pályán, lehet hogy nincs is testnevelési tanszék, csak az őrök szeretnek riogatni, és valakire hivatkozni kell. Szerintem áldozzuk be azt a 900ft-ot (mer kiderült, h annyi), végülis kapunk is érte vmit (eszem-iszom, a bio-borkimérés pont a pálya előtt van, wc!), derüljön ki, mit tud a salak. Aztán ha nagyon bejön, akár bérelhetünk is.
Úgy látom, hogy most 14körül csúcsosodik a tömeg. Célozzuk azt meg, mint játékkezdési időpontot, és előtte gyűlhetnének, már akik tudnak. Mi biztos a vásárban ebédelünk.
tsók
p.s. Nem kell vkiket telefonon értesíteni?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 2 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2  Következő
Tartalomjegyzék / játszani

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban