vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / játszani / beszámoló - Szezonnyitás a Vérmezőn (2006.03.26.)
anda
HozzászólásElküldve: 2006.03.27. | 12:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

elkezdtük: http://www.koomam.hu/jatszani/petanque/060326/index.html

Idézet:
Szezonnyitás, keményen.

Az ötlet jónak tűnt, remélhető volt joggal, hogy most már tényleg vége a nyomornak, sötétségnek és a végtelenül unalmas fájdalomnak, mert eljő a tavasz, kivirágzik a sok bisz-basz, a hótakaró alól előtűnik a szégyentelen mennyiségű kutyaszar, és nem kell annyi ruhát felvenni reggelente.

Hideg nem is volt, sőt reggel még verőfény biztatott minden jóval, de aztán kettőkor már szemerkélt az eső, és ebből nem is nagyon engedett. A Vagon terasza még nincs kipakolva (belsős infó alapján ez április végén megtörténik), de mivel nekünk ott mindent szabad (szintén belsős infó), kihozatjuk a sört, és úgy várjuk be a notórius későket (neveket nem mondok, mindenki tudja kiről van szó). A létszám meghökkentően magas, valószínűleg az is elcsábult a hosszú szünet után, aki egyébként nem szokott. A kellő érdeklődés szigorú alapfeltétel volt, mert szezonnyitót nem csinálunk 4-5 embernek, aki egyébként is bármikor össze tud jönni ilyen célból. Máté család teljes létszámban (még Vendelt is kihozták ázni egy kicsit), Uray (Hórihorog) Gergő, Schetl (Tegnap Akkora Hangfalat Építettem Nagyobb Lett Mint Én Magam Gyöngy) László, (Csaba Kollégája Nem Is Tudom A Vezetéknevét) Viktor és még sokan mások (lásd: csoportkép). A Viktornak mellesleg lassan érik a tagsági, mert szinte többet látjuk, mint egyes kómákat (ebből biztos következik valami, de most nem jut eszembe, hogy mi).

A szűnni nem akaró csendes szemerkélés miatt a csapat fele nem bírta sokáig, a másik fele még nyomott két kört, és maradt három üveg sör. A Macek nem jött el.

ugye?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék / játszani

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban