vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / halló! / GMC - hülyék vagyunk v. sem nem?
anda
HozzászólásElküldve: 2005.10.5. | 08:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

dugó írta:
A difi tehát 1,5 millió forint induláskor a GMC javára. Ez az előny a másik autóról 8, azaz nyolc literes fogyasztást és 300 Ft-s benzint feltételezve 50 ezer kilométer utánveszik el. Ez nálunk cc 3 év. És akkor jön az exit: mennyiért lehet eladni 3 év és 50 ezr km után? AZt gondolom, hogy a GMC nem veszít az értékéből annyit, mint a Zafira. Ragozzam?

úgy tűnik, hogy az ildi valójában támogatókat szeretett volna találni az álláspontjához (= hülyék-e vagyunk), amellyel otthon kisebbségbe került (bizonyára a fiatal hímek is a GMC mellett szavaznak), tehát akár úgy is kezdhette volna, hogy segítsünk lebeszélni a dugót erről az őrültségről, de inkább fedezékből támadott, hátha úgy nem veszik észre ;-)

az meg nagyon jópofa, hogy többen azt sikoltják, nincs alkatrész meg szervíz, miközben pedig van. ildi, úgy látszik, nem feltételezték rólad, hogy eszedbe jut utánanézni ilyesminek, és ez különösen vicces úgy, hogy ők maguk sem tudják, csak lendületből mondják, bizonyára azért, mert a határozott embert mindenki szereti, tiszteli :-))
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ildi
HozzászólásElküldve: 2005.10.5. | 12:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Igazából én is bele vagyok szeretve, de azért érzem hogy őrültség. A Chrysler versenyképes alternatíva, kell még nézelődni, aszondom.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
kata
HozzászólásElküldve: 2005.10.5. | 21:16  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

1. Ez a kisbusz oly ronda, hogy csúfolni nem lehet. Ne ezt.

anda írta:
ildi, drága!

2. Nekem miért nem írta még soha senki azt, hogy "Kata drága"?
Nem vagyok olyan szupernő-szuperanya mint a majd felsorolom kik.... Ez tény, de azért karácsonykor egyszer szólatsatok már így ...
Ne a szememet, a szívemet nézzéték.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2006.02.3. | 15:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

na, végül is lett valami ebből? és mi, kamion, vagy moped?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ildi
HozzászólásElküldve: 2006.02.7. | 22:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Nem lett. Egyébként tök véletlenül vettem észre, hogy írtál: szizstematikusan végignéztem, mi történt itt, mióta nem jártam erre.
A döntés az lett, hogy most már nyúzzuk az opelt, amig bírjuk. Az új szerelem Honda FRV, ami hatüléses, és nagyon szép. Használtan még nem lehet kapni, újonnan meg túl drága.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2006.02.8. | 09:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

ez azt jelenti, hogy nem kaptál témakövetés értesítést a legutóbbi levelemről, annak ellenére, hogy fel vagy iratkozva erre? és azt tudod-e, hogy van olyan funkció, ami a legutóbbi látogatás óta született hozzászólasokat mutatja minden témában? függetlenül attól, hogy fel vagy-e iratkozva, vagy sem. tehát hogy nem kell kutatni, van-e valahol új mondat, hanem megmutatja összegyűjtve.

(az első kérdés azért van, hogy tudjak róla, ha hiba esett a gépezetbe. hisz ha nem tudom, akkor a javításra nem sok az esély).
Vissza az elejére
ildi
HozzászólásElküldve: 2006.02.8. | 21:27  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

irto okos kis honlap ez, nem tudtam ezt a funkciot. Pedig egyszer végig olvastam a gyik-ot is, naggyon szorgalmas vagyok. (meg feledékeny, mert abban is biztos van errol szo)
Autorol meg annyi, h most nem vagyunk keresésben, de ha valaki hall vmi nagyon jo ajánlat 6-7 ulésest, aze szoljon!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
2 / 2 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2
Tartalomjegyzék / halló!

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban