|
Szerző |
Üzenet |
< / halló! / GMC - hülyék vagyunk v. sem nem? |
|
Elküldve:
2005.10.5. | 08:27
|
|
|
|
dugó írta: |
A difi tehát 1,5 millió forint induláskor a GMC javára. Ez az előny a másik autóról 8, azaz nyolc literes fogyasztást és 300 Ft-s benzint feltételezve 50 ezer kilométer utánveszik el. Ez nálunk cc 3 év. És akkor jön az exit: mennyiért lehet eladni 3 év és 50 ezr km után? AZt gondolom, hogy a GMC nem veszít az értékéből annyit, mint a Zafira. Ragozzam?
|
úgy tűnik, hogy az ildi valójában támogatókat szeretett volna találni az álláspontjához (= hülyék-e vagyunk), amellyel otthon kisebbségbe került (bizonyára a fiatal hímek is a GMC mellett szavaznak), tehát akár úgy is kezdhette volna, hogy segítsünk lebeszélni a dugót erről az őrültségről, de inkább fedezékből támadott, hátha úgy nem veszik észre ;-)
az meg nagyon jópofa, hogy többen azt sikoltják, nincs alkatrész meg szervíz, miközben pedig van. ildi, úgy látszik, nem feltételezték rólad, hogy eszedbe jut utánanézni ilyesminek, és ez különösen vicces úgy, hogy ők maguk sem tudják, csak lendületből mondják, bizonyára azért, mert a határozott embert mindenki szereti, tiszteli :-)) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.10.5. | 12:52
|
|
|
|
Igazából én is bele vagyok szeretve, de azért érzem hogy őrültség. A Chrysler versenyképes alternatíva, kell még nézelődni, aszondom. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.10.5. | 21:16
|
|
|
|
1. Ez a kisbusz oly ronda, hogy csúfolni nem lehet. Ne ezt.
2. Nekem miért nem írta még soha senki azt, hogy "Kata drága"?
Nem vagyok olyan szupernő-szuperanya mint a majd felsorolom kik.... Ez tény, de azért karácsonykor egyszer szólatsatok már így ...
Ne a szememet, a szívemet nézzéték. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.02.3. | 15:17
|
|
|
|
na, végül is lett valami ebből? és mi, kamion, vagy moped? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.02.7. | 22:12
|
|
|
|
Nem lett. Egyébként tök véletlenül vettem észre, hogy írtál: szizstematikusan végignéztem, mi történt itt, mióta nem jártam erre.
A döntés az lett, hogy most már nyúzzuk az opelt, amig bírjuk. Az új szerelem Honda FRV, ami hatüléses, és nagyon szép. Használtan még nem lehet kapni, újonnan meg túl drága. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.02.8. | 09:52
|
|
|
|
ez azt jelenti, hogy nem kaptál témakövetés értesítést a legutóbbi levelemről, annak ellenére, hogy fel vagy iratkozva erre? és azt tudod-e, hogy van olyan funkció, ami a legutóbbi látogatás óta született hozzászólasokat mutatja minden témában? függetlenül attól, hogy fel vagy-e iratkozva, vagy sem. tehát hogy nem kell kutatni, van-e valahol új mondat, hanem megmutatja összegyűjtve.
(az első kérdés azért van, hogy tudjak róla, ha hiba esett a gépezetbe. hisz ha nem tudom, akkor a javításra nem sok az esély). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.02.8. | 21:27
|
|
|
|
irto okos kis honlap ez, nem tudtam ezt a funkciot. Pedig egyszer végig olvastam a gyik-ot is, naggyon szorgalmas vagyok. (meg feledékeny, mert abban is biztos van errol szo)
Autorol meg annyi, h most nem vagyunk keresésben, de ha valaki hall vmi nagyon jo ajánlat 6-7 ulésest, aze szoljon! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|