vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / utazgat / beszámoló: 2005.10.01-02. Nagyvenyimben ismét
anda
HozzászólásElküldve: 2005.10.13. | 15:17  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

http://www.koomam.hu/utazgat/egyeb/051001_nagyvenyim/index.html

Idézet:
Muszáj volt megint lemennünk, mert a Fruzsi hamarost szülni fog, és akkor egy darabig nem fog történni semmi ezen a vonalon, mármint nem fogunk mahjongozni, még akkor sem, ha meglátogatjuk őket. Pánikba estünk tehát, és tekintettel a terhesség előrehaladott voltára, nem kényszeríthettük őket arra, hogy felutazzanak Budapestre, ellenben magunkat viszont igen arra, hogy odakocsizzunk (meg egyébként: múltkor is jó volt, akkor meg miért ne?).

Az esti játékról most sincsenek képek, mert vakuzni nagyjából értelmetlen dolog, meg zavarná is a szerfelett komoly koncentrációt, amelynek ékes példája, hogy a szükséges mennyiségű figyelem fokozásának érdekében a Gábor annyira gyorsan itta a Fáni által házhoz szállított kíváló minőségű shirázi bort, hogy egyszer csak azt vettük észre, nincs a szobában, majd rövid kutatás után felleltük őt a kertben parkoló gépjármű utasterében, ahol éppen teljesen lehunyt szemmel koncentrált.

Van viszont pár fényrajz a másnap reggeli motoszkálásról, Borsó ugrándozásról, és a rövid alváskísérleteket folytató Fániról. Aztán még akadt annyi időnk, hogy bejárjuk az utca végéről nyíló kis méretű arborétumot, ami múltkor kimaradt, de elnézve a felhozatalt, ez azért nem annyira tragikus, meg persze azért sem, mert most viszont abszolváltuk. Szóval ez inkább csak egy kert (konkrétan templomkert), bizonyos növényzettel, bár egyes példányok lábánál ott a megszokott kis tábla, hogy mi is az ő neve. 10 perc alatt végeztünk vele, bár a Kata szerint 5 perc az egész.

szerinted is?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kata
HozzászólásElküldve: 2005.10.17. | 21:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Jellemző.
Jellemző, hogy Király András barátom (?!) egy árva hangot nem ejt a libamájról, de én most a világba kiabálom, hogy:
bonyolult módon beszerzett, nem tömött liba megsütött máját vacsoráltuk -én készítettem, azért hisztizek- minden földi jóval: friss kenyérrel, paradicsommal, lilahagymával, előtte pálinkával , közben jó borral.
S mindezekből Bandi Bácsi is bőven fogyasztott.
A mini-arborétumot valóban 5 perc alatt tekintettük meg, András mérte az óráján, mert előtte én kijelentettem, hogy "csak 4 perc lesz". 5 perc volt, mert nem rohantunk. 4 perc alatt is meg tudtuk volna csinálni!
Egyebekkel egyetértek, a - szinte már - szokásos jó kis Mahjong hétvége volt, szelíd Gidával, Fruzsi pompás vendéglátásával, ragyogó ámbitusos hanzsulattal, csillogó szemű Csobokával.
Még ilyet akarok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék / utazgat

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban