|
Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / beszámoló: 2005.10.01-02. Nagyvenyimben ismét |
|
Elküldve:
2005.10.13. | 15:17
|
|
|
|
http://www.koomam.hu/utazgat/egyeb/051001_nagyvenyim/index.html
Idézet: |
Muszáj volt megint lemennünk, mert a Fruzsi hamarost szülni fog, és akkor egy darabig nem fog történni semmi ezen a vonalon, mármint nem fogunk mahjongozni, még akkor sem, ha meglátogatjuk őket. Pánikba estünk tehát, és tekintettel a terhesség előrehaladott voltára, nem kényszeríthettük őket arra, hogy felutazzanak Budapestre, ellenben magunkat viszont igen arra, hogy odakocsizzunk (meg egyébként: múltkor is jó volt, akkor meg miért ne?).
Az esti játékról most sincsenek képek, mert vakuzni nagyjából értelmetlen dolog, meg zavarná is a szerfelett komoly koncentrációt, amelynek ékes példája, hogy a szükséges mennyiségű figyelem fokozásának érdekében a Gábor annyira gyorsan itta a Fáni által házhoz szállított kíváló minőségű shirázi bort, hogy egyszer csak azt vettük észre, nincs a szobában, majd rövid kutatás után felleltük őt a kertben parkoló gépjármű utasterében, ahol éppen teljesen lehunyt szemmel koncentrált.
Van viszont pár fényrajz a másnap reggeli motoszkálásról, Borsó ugrándozásról, és a rövid alváskísérleteket folytató Fániról. Aztán még akadt annyi időnk, hogy bejárjuk az utca végéről nyíló kis méretű arborétumot, ami múltkor kimaradt, de elnézve a felhozatalt, ez azért nem annyira tragikus, meg persze azért sem, mert most viszont abszolváltuk. Szóval ez inkább csak egy kert (konkrétan templomkert), bizonyos növényzettel, bár egyes példányok lábánál ott a megszokott kis tábla, hogy mi is az ő neve. 10 perc alatt végeztünk vele, bár a Kata szerint 5 perc az egész.
|
szerinted is? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.10.17. | 21:53
|
|
|
|
Jellemző.
Jellemző, hogy Király András barátom (?!) egy árva hangot nem ejt a libamájról, de én most a világba kiabálom, hogy:
bonyolult módon beszerzett, nem tömött liba megsütött máját vacsoráltuk -én készítettem, azért hisztizek- minden földi jóval: friss kenyérrel, paradicsommal, lilahagymával, előtte pálinkával , közben jó borral.
S mindezekből Bandi Bácsi is bőven fogyasztott.
A mini-arborétumot valóban 5 perc alatt tekintettük meg, András mérte az óráján, mert előtte én kijelentettem, hogy "csak 4 perc lesz". 5 perc volt, mert nem rohantunk. 4 perc alatt is meg tudtuk volna csinálni!
Egyebekkel egyetértek, a - szinte már - szokásos jó kis Mahjong hétvége volt, szelíd Gidával, Fruzsi pompás vendéglátásával, ragyogó ámbitusos hanzsulattal, csillogó szemű Csobokával.
Még ilyet akarok! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|