|
Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / beszámoló: 2008.08.08-10. Pécs |
|
Elküldve:
2008.08.23. | 16:35
|
|
|
|
Akkor tehát az van, hogy
anda írta: |
Úgy kezdődött, hogy jön a Gergő is. Ez persze kihagyhatatlan, ritka pillanat, menni kell. Nem siránkozás, csak egyszerű tényközlés, hogy Balatonmáriafürdőről négy és fél óra (4,5!) a gyorsvonat menetideje. De ez sem lehet akadály, hisz ott lesz a Gergő!
És amikor az ember megérkezik, tényleg ott a Gergő, a sikeres intézményvezető, a sikeres szinkronszínész. Meghökkentő módon nem a pompás kis ház nagyszerű teraszán italoztunk, hanem úgynevezett kocsmázás keretében ugyanazt. Érkezett a Johanna is Budapestről, majd a Tamással együtt a Korhelybe, ahol mi. Mondták a tájékozottak, hogy van Pécsi sör, igyak. Kapott egy esélyt, az ember kíváncsi. Többet nem kap, pécsi szar. Hazafelé menet repülő gyertyákat láttunk a tetők felett, azóta sem derült ki, honnan jöttek és miért.
Másnap persze kirándulás, az errefelé kötelező aktus. A Tamás gyűlölködött a motorizált közlekedés ellen egy kicsit, így végül gyalog indultunk fel a Tettyére, hogy aztán onnan a Tubest elérnénk. A Fáni időnként elfáradt, mert a hátán cipelte a gyerekét, mint valami konkáv kenguru. Aztán mikor fellázadt volna, hogy visszafordul, a Gergő átvette a terhet, de neki az semmi, mert ő Kinizsi-100 kompatibilis, és szép magas. Talán el is bízta magát ezek miatt, és váratlan hibát vétve rossz útra vezetett minket (térképpel együtt), ezért végül nem értük el a Tubest (kb. 10 percre voltunk a csúcstól, muhaha!). Vacsorára fergeteges sztrapacska (a Gergő keze ebben is benne volt, de itt nem okozott problémát). Másnap napfürdő, hencsergés, hideg rozé, viszlát.
|
Hát nem? Vagy mi? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.08.28. | 13:16
|
|
|
|
Anda! Te nem csak a Gergő miatt vonatoztál négy és fél órát de nem is a sztrapacska miatt hanem a Johanna miatt is, hogy történelmileg hűek legyünk! Lehet T -nak kéne figyelni, vagy már minek...?
Mindentlátó K Katica |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.08.28. | 15:29
|
|
|
|
A beszámoló egy irodalmi alkotás, melynek vezérfonalául a Gergőt választottam, rá építettem az egészet, mintegy. Az alkotás szabadságából következően nekem igazam van abban, amit írok, de egyébként is csak én tudhatom, hogy mit és miért. Ne velem vitatkozz, hanem tedd hozzá a magadét (amit persze így is lehet, ha jól esik).
Most pedig nevessünk! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2009.05.30. | 17:52
|
|
|
|
anda írta: |
Hazafelé menet repülő gyertyákat láttunk a tetők felett, azóta sem derült ki, honnan jöttek és miért.
|
Aztán mégis kiderült, itt van. Itt meg kapható. |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|