vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / szerintem / beszámoló: egyszervolt.hu fesztivál (2005.04.30.)
anda
HozzászólásElküldve: 2005.05.19. | 14:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

és ez is van/volt!
http://www.koomam.hu/szerintem/gyerekseg/nap/050430_egyszervolt/index.html

Idézet:
Olyan volt, mint egy gyereknap, bár akkor még az anyák napja is csak a jövő egy bizonytalan pillanatának számított. Az egyszervolt.hu oldalt baromira szeretik a kiskorúak, tulajdonképpen jogosan, így kikerülhetetlen lett a rendezvényen való megjelenés. De nem baj, mert nagyon szép tavaszi verőfény esett ránk, és lehetett a fűben ülve sörözni, miközben a csemeték erre-arra gurulnak (az alapkoncept az volt, hogy majd vigyáznak egymásra, és ez be is jött :-)

Az elmaradhatatlan Kaláka koncerten a gyerekek a színpadon ültek, gomolyogtak és táncoltak, időnként felbőgve, hogy hol van apa/anya, de senkit nem vesztettünk el, és ehhez igazán el sem kellett fáradnunk.

A Fánival kezdtük, aki a boldogságot fokozandó szerzett még két csimotát a Borsó mellé (Emma és Eszter). Smicu, Zsófi és Berci hamarost csatlakoztak, majd hosszas várakozás után végre megjött a Csaba is. Később Katus is befutott az angol nyelvóráról, aztán a Zsuzska ugrott be egy időre, majd a vége felé a Macek bukkant fel, hogy enyhítse magányunkat (a jó lélek!).

Mikor már nagyon eltunnyadtunk, pont megjött az Adri, átvette a sértetlen gyerekeit, a Csabáék hazamentek (majd este a Fánival a Merlinbe a Les Freres Kazamaroffs "Az elakadt karaván" című - utólag egyértelműen zseniálisnak referált - darabjára) a maradék ember meg fel a Szendrő utcába, hogy végigunatkozva a Megasztár döntőjét, felkészüljön a másnapi évadnyitó petanque játszmára.

és azért itt, mert valóban ki fogom venni az utazgat/egyéb rovatból és átrakom a gyerekség/kaladok alá, tehát a 'szerintem' főfejezet része leszen.

Legutóbb anda szerkesztette (2005.05.25. | 17:51), összesen 5 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kata
HozzászólásElküldve: 2005.05.20. | 22:08  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Kurvára nem unatkoztam a Megasztár döntő alatt, sőt és hanem izgiztem, még a Caramellre is SMS-eztem! Ott vótá, most mit teszed az agyad gec?! Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2005.05.21. | 10:37  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

én unatkoztam, te nem. én többes szám első személyben fogalmazok, te nem. én én vagyok, te nem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kata
HozzászólásElküldve: 2005.05.23. | 13:46  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

jóvannna töbesszámban írtad.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2005.05.25. | 16:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

ja, és ugye az írói szabadság, bakker!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék / szerintem

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban