|
Szerző |
Üzenet |
< / szerintem / beszámoló: egyszervolt.hu fesztivál (2005.04.30.) |
|
Elküldve:
2005.05.19. | 14:05
|
|
|
|
és ez is van/volt!
http://www.koomam.hu/szerintem/gyerekseg/nap/050430_egyszervolt/index.html
Idézet: |
Olyan volt, mint egy gyereknap, bár akkor még az anyák napja is csak a jövő egy bizonytalan pillanatának számított. Az egyszervolt.hu oldalt baromira szeretik a kiskorúak, tulajdonképpen jogosan, így kikerülhetetlen lett a rendezvényen való megjelenés. De nem baj, mert nagyon szép tavaszi verőfény esett ránk, és lehetett a fűben ülve sörözni, miközben a csemeték erre-arra gurulnak (az alapkoncept az volt, hogy majd vigyáznak egymásra, és ez be is jött :-)
Az elmaradhatatlan Kaláka koncerten a gyerekek a színpadon ültek, gomolyogtak és táncoltak, időnként felbőgve, hogy hol van apa/anya, de senkit nem vesztettünk el, és ehhez igazán el sem kellett fáradnunk.
A Fánival kezdtük, aki a boldogságot fokozandó szerzett még két csimotát a Borsó mellé (Emma és Eszter). Smicu, Zsófi és Berci hamarost csatlakoztak, majd hosszas várakozás után végre megjött a Csaba is. Később Katus is befutott az angol nyelvóráról, aztán a Zsuzska ugrott be egy időre, majd a vége felé a Macek bukkant fel, hogy enyhítse magányunkat (a jó lélek!).
Mikor már nagyon eltunnyadtunk, pont megjött az Adri, átvette a sértetlen gyerekeit, a Csabáék hazamentek (majd este a Fánival a Merlinbe a Les Freres Kazamaroffs "Az elakadt karaván" című - utólag egyértelműen zseniálisnak referált - darabjára) a maradék ember meg fel a Szendrő utcába, hogy végigunatkozva a Megasztár döntőjét, felkészüljön a másnapi évadnyitó petanque játszmára.
|
és azért itt, mert valóban ki fogom venni az utazgat/egyéb rovatból és átrakom a gyerekség/kaladok alá, tehát a 'szerintem' főfejezet része leszen. |
Legutóbb anda szerkesztette (2005.05.25. | 17:51), összesen 5 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.20. | 22:08
|
|
|
|
Kurvára nem unatkoztam a Megasztár döntő alatt, sőt és hanem izgiztem, még a Caramellre is SMS-eztem! Ott vótá, most mit teszed az agyad gec?!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.21. | 10:37
|
|
|
|
én unatkoztam, te nem. én többes szám első személyben fogalmazok, te nem. én én vagyok, te nem. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.23. | 13:46
|
|
|
|
jóvannna töbesszámban írtad. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 16:50
|
|
|
|
ja, és ugye az írói szabadság, bakker! |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|