vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / halló! / liba 2007
anda
HozzászólásElküldve: 2007.11.14. | 10:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Én soha nem láttam még leírva a kifogásolt szót, ezért is mertem használni. Egyértelműnek tűnt, hogy senki nem fogja komolyan venni, tudható, hogy vicc. Keress rá a Google-lal, gyakorlatilag nincs találat. És ami ott nincs, az nem is létezik. És ami nem létezik, az mindenképp vicces.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2007.11.16. | 10:23  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

anda írta:
... mi is legyen akkor a borral, Csaba? Belépő egy üveg tetszőleges? És ezen kívül mindenkinél legyen aprópénz, hogy a kikalkulált költségvonzatot ott helyben rendezni lehessen, ugye?

Ezekre itten eddig nem született válasz, így ha esetleg még születik is, az már nem igazán lesz használható, hiszen az összes érintett annyira azért messze nem drótos, hogy a következő 24 órában garantáltan elolvassa a továbbiakat.

Mert ugye az előző kettő libavacsora borkészlete központi beszerzés volt emlékeim szerint (az első tuti, de asszem a második is), jó lenne tudatni a néppel, hogy most mindenki maga intézi. Én csak kérdeztem, de az talán kevés. És ugye a fejenkénti költség, azt is tudni kellene. Én mindjárt felhívom a házigazdákat, és javaslom nekik, hogy mindenkinek telefonáljanak ezen ügyek miatt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.11.16. | 13:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

anda írta:
...mi is legyen akkor a borral, Csaba? Belépő egy üveg tetszőleges?

szerintem ez már tavaly is így volt, s arra apellálok, hogy az automatizmus működik, ezért nem pattogtam. Tehát legyen így annyi megszorítással, hogy az egy lehet kettő is, a tetszőlegest meg azért szorítsuk korlátok közé. a napokban értesültem, hogy Gyöngy kollégánk megkísérelte megismételni a tavalyi vörös kóstolás során a jázminos teskóssal átélt frenetikus élményt, de sikertelen volt a próbálkozás. a vinkó a mosogatóban végezte. Na, az ilyenektől azért ha lehetne tartózkodni... mosdó ugyan van, de ne az legyen a főcsapás. Azaz nem tetszőleges, hanem legalább fogyasztható. az experimentumok ideje nem most van. Twisted Evil Vészhelyzet semmiképen sincs, Tamás gondoskodik egy szerényebb tétel folyó szekszárdiról (pontosabban ő tudná ismertetni a paramétereket, de én nem aggódom), emellett korábban rendelt palackos álomány is érkezik kedvenc pincénkből Laughing

anda írta:
És ezen kívül mindenkinél legyen aprópénz, hogy a kikalkulált költségvonzatot ott helyben rendezni lehessen, ugye? Mert ha ott nem, akkor elfelejtődik, akár kétoldalúan is, amire már volt példa, és ami nem jó.

ezzel szerényen egyet tudok érteni

anda írta:
Én egyébként javasolnám, hogy a házigazdák ingyen fogyaszthassanak, lévén adják a terepet, és - ami még sokkal fontosabb - teszik bele a rengeteg munkát.

ezzel is, nem vagyok álszerény Wink

anda írta:
...tehát lehetne azzal kezdeni - amíg még mindenki ébren van, és józan -, hogy kifizetjük a belépti díjat. Kicsit talán idomtalan, de praktikus, és szükséges lépés.

kiváló, nem szeretném a következő három-négy hetet az engem jogosan megillető részesedés behajtásával tölteni, egyre kínosabb hangon telefonban feltenni a"mikor szeretnél fizetni", miegymás kérdéseket, íméleket írogatni s az időmúlásával magamban egyre hangosabban hozzátenni "bazze má"

anda írta:
Esetleg szavazzunk ezekről?

okvetlenül javasolnám

itt reflektálnék egy ugyanebben a tárgyban, később született beírásra is. a személyre lebontott költségeket amint lehet, bepublikálom, ebből az is kiderül ugye, hogy még nincs konkrét szám. de lesz. aki későbbi órákban is rendelkezik drótós kapcsolattal, értesül, s az ő befizetésükkel már talán ki tudjuk váltani a kócsag "húszezressel jöttem, tucc visszaadni" tagtársakat is.

anda írta:
inkább mégse a Viktor szedje össze a pénzt.
Majd beszedem én, ha már úgyis beleugattam a témába

Tökmindegy, ki szedi, úgysem jut ki a cellából, amíg át nem adja a summát Razz amennyiben bárkinek ez bármilyen kellemetlenséget okoz, szedhetem én, de semmképpen sem ragaszkodnék e poszthoz.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.11.16. | 13:29  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

még egy rövid, de annál fontosabb megjegyzés. a tágabb rendezvény holnap (nov. 17-én, szombaton) délután 5 (17) órakor kezdődne. érkezés ehhez mérten. a fogyasztás vélhetően ennél kissé később startolna, nem szeretnék tehát senkit sem frusztrálni a pontosérkezéssel, s nehogy bárki is autó alá essen a nagy rohanásban. másrészt viszont valamikor - az érekzéstől azért nem tú ltávoli időpontban - megkezdődik, az este kilenckor beesők tehát jó eséllyel redukált menüsorban bízhatnak csak. már csak azért is, mert ebben a tekintetben (is) véget ért a kommunizmus, és elszakadunk attól a kedves magyar szokástól, hogy halálra etetjük vendégeinket ha akarnak még nyelni, ha nem*. a menü mennyisége tehát nem végtelen, nem a jézus krisztus vagyok (legalábbis ebben a vonatkozásban), építve az elmúlt libázások tapasztalataira korlátossá tettük a beszerzést. ennek fényében a fáni például nem tud öt tányér ludaskását betolni, mert nem jut és én is kényteln leszek beérni két-három vékonyra szelt töltött nyakkal, vagy májjal. (ennek persze előnyei is vannak, jelentősen megnő ugyanis annak esélye, hogy európai módon tudjuk lesorjázni az étlapot, s nem jutunk már este kilencre a fekvehányás állapotáb, vagy tízre a mayer kopár stabilan asztal közepére - hol pohárnak se híre, se hamva - való töltésére. talán. azaz, röviden, aki sokat késik, lehet, hogy lemarad erről-arról.

*azt itt most nem venném figyelembe, hogy voltaképpen mindenki önmaga vendége, mivel, hogy mindenki fizet, így saját jogon enné félhülyére magát, mit ugatok én bele. sőt, igazából mi vagyunk a mindenki vendége, mert mi viszont nem fizetünk. de ez most mégis így lesz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
viktor
HozzászólásElküldve: 2007.11.16. | 13:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

na jó, bár ma este érkezik meg oroszhonból egy jóbarátom, ehhez mérten lesz este némi velkamdrink, holnap összeszedem magam és indulás előtt még benézek ide az összegért
csak miattatok Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2007.11.16. | 14:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

csaba írta:
anda írta:
Én egyébként javasolnám, hogy a házigazdák ingyen fogyaszthassanak, lévén adják a terepet, és - ami még sokkal fontosabb - teszik bele a rengeteg munkát.

ezzel is, nem vagyok álszerény Wink

Hoppá, azért én vártam némi szabódó tiltakozást, (ál)szerénységet. De semmi gond, mostantól tisztán játszunk Wink

csaba írta:
anda írta:
Esetleg szavazzunk ezekről?

okvetlenül javasolnám

Ez ugye most már elmarad, nem lesz szavazás. De nem is kell, az amolyan demokratikus faszság, kezdőknek.

csaba írta:
...már talán ki tudjuk váltani a kócsag "húszezressel jöttem, tucc visszaadni" tagtársakat is.

Olyan azért ne legyen. Ha valaki nem akar már ideolvasni (lásd még bepublikálás), akkor eleve legyen nála aprópénz, mindenféle kombináció kielégítésére. Tehát:

- 10 db 1000-es
- 10 db 500-as
- 10 db 200-as
- 10 db 100-as
- 10 db 50-es
- 10 db 20-as
- 10 db 10-es
- 10 db 5-os
- 10 db 2-es
- 10 db 1-es

Talán kevesebb is elég, most nincs kedvem kombinálni. Menjetek (gyertek) biztosra!
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2007.11.17. | 09:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

anda írta:
...tehát lehetne azzal kezdeni - amíg még mindenki ébren van, és józan -, hogy kifizetjük a belépti díjat. Kicsit talán idomtalan, de praktikus, és szükséges lépés.

Ezt én találtam, NEM a Bungyibá!

itt reflektálnék egy ugyanebben a tárgyban, később született beírásra is. a személyre lebontott költségeket amint lehet, bepublikálom,

Te leírod ezt a "bepublikálom"-ot, Te, Csaba, aki a "leredukál" szó ellen harcoltál kivont karddal, nem is olyan rég? Csaba! Ó, Csaba.
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2007.11.17. | 09:11  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

anda írta:
Én soha nem láttam még leírva a kifogásolt szót, ezért is mertem használni. Egyértelműnek tűnt, hogy senki nem fogja komolyan venni, tudható, hogy vicc. Keress rá a Google-lal, gyakorlatilag nincs találat. És ami ott nincs, az nem is létezik. És ami nem létezik, az mindenképp vicces.

Mindenképpen véleményes eszmefuttatás. (Vagyis hülyeség.)
Vissza az elejére
fáni
HozzászólásElküldve: 2007.11.17. | 10:30  Hozzászólás, az előzmény idézésével
papírkutya
papírkutya

csaba írta:
...korlátossá tettük a beszerzést. ennek fényében a fáni például nem tud öt tányér ludaskását betolni,...

Szomorúan konstatálom, hogy megszorító intézkedések lépnek életbe.
Vissza az elejére
viktor
HozzászólásElküldve: 2007.11.17. | 11:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

fáni írta:
Szomorúan konstatálom, hogy megszorító intézkedések lépnek életbe.

Gyurcsányinak mindenképp mennie kell, betelt a pohár.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
6 / 7 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Tartalomjegyzék / halló!

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban