Ős Kaján étterem étlapja, 2. oldal
Ínyenceknek |
A könnyű kezdés
Nyári saláta, szűz olívaolaj, házi ecet, kerti zöldfűszerek, friss kecske krémsajt
- 1000 [+]
Konyhai erőleves, színezve kockás zöldségekkel - 900
Kecske gomolya és zöldségek, boros ropogós tésztában - 800
A merész folytatás
Zöldborsos marhabélszín kabátban vaslapon, puliszka, grillzöldségek, omlós lepény - 2800
Pisztráng, citrom, citromfű, citromos kakukkfű,
héjas burgonya, puliszka, padlizsán - 2200 [+]
Csirkemell vaslapon, joghurtos mártás, köles, padlizsán, omlós
lepény, cukkíni - 1700 [+]
Vörösboros vadpörkölt, galuska, héjas burgonya, köles - 1600
A pihentető befejezés
Két gyümölcsből felfújt
megfagyva, csokoládés kísérővel - 800 [+]
Magyar sajtok - 1000
|
|