Ős
Kaján étterem étlapja, 1. oldal
Mezei stílus |
A könnyű kezdés
Serpenyős nyúlmáj, gombák az erdőről, túrós galuska, pirított császárszalonnával - 800
Tárkonyos raguleves - 700
Sárgadinnye, vanília, szerecsendió, mint egy hideg leves - 700
A merész folytatás
Nyúlcomb mustárosan sütve, zöldpaprika dzsem, cukkíni, köles, omlós lepény, puliszka - 2100
Sertés tarja vaslapon, juhtúróval kenve, héjas burgonya, köles - 1400
Borjú szeletek, nyári gombás mártás, galuska, padlizsán,
puliszka - 1800 [+]
Szűzpecsenye, paradicsom mártásban sütve, galuska, omlós lepény, cukkíni - 1800
A pihentető befejezés
Piros gyümölcs omlós süteményen, vaníliás
kísérővel - 800 [+]
Sárgadinnye palacsintában, zamatos bodzavirág - 800
|
|