vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / szerintem / vakteszt: száraz vörösborok (2007.01.20.)
anda
HozzászólásElküldve: 2007.05.22. | 13:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Volt egyszer egy ilyen akció, nagyszerű volt mindenestül, mindenkistül. Remélem ez csak az első volt egy hosszú sorban. Elkészült az összegzés, ide meg jöhetnek a személyes kifejtések, ha még nem törlődtek a memóriából.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.05.22. | 20:47  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Nem volt még egy 2-3 éves bozsolé a Viktor trezorjából, vagy rosszul emlékszem?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.05.22. | 20:51  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Annyiban sem jön össze a matek, hogy 8 borról szól az összegzés. ellenberger 10 értékelő van, s mint tudjuk, Smicu nem adott be bort, én viszont igen. Emlékezni persze nem emlékezem, hogy mit, de a lajstromozottak közül egyik sem az enyém. Hogy van ez? (A bozsolét nem vállalom el Twisted Evil Wink)
Vissza az elejére
viktor
HozzászólásElküldve: 2007.05.22. | 22:12  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

a phalmi a bozsolé, sztmárton bora, mailben már idejében egyeztettük kardhal úrral
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.05.22. | 23:01  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Na, azért ez elég óvatosan történt, a palack képét ugyanis jótékony homály fedi, a konspirációban pedig sikerült addig eljutni, hogy - mivel a szt. mártonból talán következtetni lehetett volna a bor bozsolé, vagy legalábbis néhány hétig életképes friss bor mivoltára - nemcsak eme tétel évjáratát fedte el kardhal elvtárs, hanem, hogy ne legyen feltűnő az aknamunka, minden kóstolnivalóét. ügyes, de nem eléggé Razz, igaz, mint esetem is bizonyítja, célravezető. Wink

Legutóbb csaba szerkesztette (2007.05.22. | 23:10), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.05.22. | 23:09  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Mindazonáltal - félretéve a folyamatos arcoskodást Wink - figyelemre méltó, hogy a Dugó annak idején kelt, a külföldi, ezen belül a dél-amerikai borokat sújtó rongáló megjegyzése milyen komoly utóhatással bír: mindössze egyetlen nem magyar vinkó került egyáltalán listára, de ott sem volt sok esélye, sőt, a „chilei” megjelölés, vagy kérdés erősen pejoratív értelemben hangzott el.
Vissza az elejére
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.05.23. | 07:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Azonnal pontosításra is kényszerülök, valótlanul állítottam, hogy az összes szereplő bor évjáratát elsunnyantootta volna, ezzel szemben csak háromét - igaz, közöttük a jeles tételét is - fedi jótékony homály. Csak nem vettem észre a nagy lendületben Razz
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.05.23. | 11:20  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

csaba írta:
Annyiban sem jön össze a matek, hogy 8 borról szól az összegzés. ellenberger 10 értékelő van, s mint tudjuk, Smicu nem adott be bort, én viszont igen. Emlékezni persze nem emlékezem, hogy mit, de a lajstromozottak közül egyik sem az enyém. Hogy van ez?

Velem vitatkozol, bakker? Hát nálam vannak a papírok, nálad meg csak az a nagybuta tök fejed! Very Happy

Abban minden értékelő lap egységes, hogy 8 tétel volt, és az is világosan derül ki, hogy tízen értékeltünk. Minden más bizonytalan, de egyben érdektelen is (tehát, hogy Te mire emlékszel, mit adtál be, stb.)

csaba írta:
... a palack képét ugyanis jótékony homály fedi

Ennek semmi egyéb oka nincs, mint hogy nem sikerült róla képet lelnem az internet dzsungelében. Részben a bizonytalanság miatt (nem volt egyértelmű, hogy pontosan milyen bor is volt, majdnem mindenkinél más volt felírva ennek kapcsán), részben talán a pincészet is szégyenli. Szintén nem találtam semmit a jázminillatúról, de ez már tényleg nem meglepő. A Santiago meg csak saccolás, lévén elég gyakori karaktersor Chile vonatkozásában, és magát a palackot nem láttuk/láttam (ha a beszállító esetleg megtenné, hogy konfirmál/vagynem, az jó lenne).

csaba írta:
valótlanul állítottam, hogy az összes szereplő bor évjáratát elsunnyantotta volna, ezzel szemben csak háromét

Ismét csak: ha van adatom, akkor felhasználom, ha nincs, akkor nem. Eredetileg biztos mindegyik üvegen szerepelt évszám is, de a most hiányzóaknál ez nem lett bediktálva. A Pannonhalmi vélhetően friss 2006-os tétel volt, régebbit honnan is szerezhetne bárki (vagy éppen ez volt a probléma?)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
viktor
HozzászólásElküldve: 2007.05.23. | 11:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

bezonyám, a phalmi nem 2006-os volt, hanem - minő borzalom - 2002-es, ráadásul én sem 2002-ben vettem
ellenben nem egyedül kellett innom belőle, meg remek beszédtémát adott hosszú időre, így asszem mégis megérte az árát Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2007.05.23. | 11:52  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Ja, akkor innen jön az a bizonyos "de nem hozhat bozsolét" kifejezés, mely akkor immár örökérvényűnek is nevezhető!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 2 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2  Következő
Tartalomjegyzék / szerintem

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban