Szerző |
Üzenet |
< / halló! / rezsi: domain név fenntartás |
|
Elküldve:
2005.08.25. | 14:31
|
|
|
|
akkor elkezdem írni a költségek alakulását, mert bár igazán egyszerű dologról van szó, attól még simán el lehet felejteni, össze lehet kavarni, hogy ki, mikor és mit. itt csak a domain név költsége, és külön topikban az extra tárhely ára. a domain valamiért úgy van, hogy az első két év egyben fizetendő, majd a továbbiakban évente. minden befizetéskor én megteszem itt a következő 'hozzászólást', hogy megkapjam valamilyen módon az adott összeget (jelen ismereteink szerint 1.990+ÁFA=2.487 forint) a soron következő embertől (mert ugye közvetlenül én utalok a cégnek, velem szerződtek).
==================================================================
anda | 2005.05-2007.04 | 3.333+ÁFA=4.166 forint |
Legutóbb anda szerkesztette (2020.03.21. | 20:47), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.26. | 10:33
|
|
|
|
Hamarosan megkapom a számlát (vélhetően áprilisban), amit akkor az annak idején megbeszéltek szerint valaki kifizet majd nekem. Ez most a felkészülési fázis, lehet leporolni a bankbajárós ruhát.
Ez közös költség, szemben az 1Gb extra tárhellyel, amelyet az önként jelentkezett (jelenleg) 10 ember fizet. Tehát itt egyszer mindenkire sor kerül, a sorrendnek pedig javaslom a fórumos regisztráció dátumát. Azért nem a nevek ABC sorrendjét, mert az változhat, szemben ezzel, ahol minden jövőbeni tag csak a sor végére állhat be, akkor is, ha mondjuk Aacha a neve.
A taglista megjelenítésének egyébként ez az alapértelmezett módja, biztos pont ezen okból
Itt mindig írjuk majd a történéseket, látni fogjuk, hogy ki fizetett már. Most akkor a fáni jön, ő következik, ő lesz a következő, aki jön, aki fizet most, a következő körben (de persze csak akkor, ha jelt adok, addig nem kell, mert nem tudom pontosan mennyi a számla).
(ennek a témának a követésére erőszakkal felírtam mindenkit, mert ez így logikus. le lehet iratkozni persze, de a következő körben - egy év múlva - az én hozzászólásom előtt úgyis mindenkit újra felírok, mert az úgy lesz logikus.) |
Legutóbb anda szerkesztette (2007.11.20. | 14:00), összesen 2 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.26. | 10:40
|
|
|
|
évekig nyugodtan alhatok, ééééévekig
még a _teszt_ úr/hölgy is előbb nyitja ki a pénztárcáját, mint én (jó, persze, kötelező volt megemlítenem a tesztjúzert, sorry) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.26. | 20:38
|
|
|
 papírkutya
|
|
Épp akartam szólni, hogy ezentúl Zoltánnak nevezzetek
Na mosmá mindegy.
Fizetek. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.14. | 08:07
|
|
|
|
Nevezett számla megjött, a Fánitól megkaptam a pénzt (2388 forint), és éppen most az átutalást is megejtettem. Tehát a következő 365 napban senkinek nem kell amiatt izgulnia, hogy a koomam.hu domaint egy autentikus vándortarisznya és csuklószorító gyártó cég elorozhatná tőlünk.
Topik jegelve, következő megjelenésem itt vélhetően csak egy év múlva esedékes. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.14. | 09:36
|
|
|
|
ez azért mindenképpen megnyugtató  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.9. | 20:04
|
|
|
|
Megint itt az évforduló, lehet fizetni. Elképesztő árcsökkenést vagyunk kénytelenek elszenvedni, most csak bruttó 900 Ft a következő egy évre a díj.
A tavaly megbeszéltek alapján a Kata a soros, ő ad nekem ennyit, tetszőleges útvonalon.
Viszontlátásra egy év múlva! |
Legutóbb anda szerkesztette (2017.03.20. | 10:27), összesen 3 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.9. | 22:34
|
|
|
|
ABC-be megyünk? Vagy mi szerint vagyok soros? (Előttem: Anda, Elefánty, Fruzsi, Gida, Gyöngy, még ki? Már ennyi éve kínlódunk itt a kómámon, h a K-nál vagyunk?)
mindegy is. 900 Ft-ot bármire. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.9. | 23:25
|
|
|
|
Nem ABC sorrend. Olvass vissza, ott van fenn. Most éppen azért nem írtam le, mert egyszer már megtettem. Igaz, hogy egy éve volt, de a hozzászólás itt van ezen az oldalon (a 2. az, segítek, mert.). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.04.10. | 09:46
|
|
|