|
Szerző |
Üzenet |
< / szerintem / vakteszt: száraz fehérbor |
|
Elküldve:
2007.04.25. | 11:14
|
|
|
|
Elég, ha csak orrot, hogy el ne bízza magát! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.30. | 11:46
|
|
|
|
csaba írta: |
Helyszín a Dugó és Ildi nagy terasza
|
Ami pontosan hol is található? Én egyszer voltam csak ott, de akkor is vittek, tehát csak úgy nagyjából tudom, de nem vesztegetném az időt az egész környék felriasztásával, ha nem muszáj.
Tehát utca neve és házszám kellene, izibe ide, vagy ha az adatvédelmi biztos mást ajánlott, akkor (kör)emailben, titkosan. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.3. | 10:48
|
|
|
|
anda írta: |
Tehát utca neve és házszám kellene, izibe ide, vagy ha az adatvédelmi biztos mást ajánlott, akkor (kör)emailben, titkosan.
|
Furcsa is volt, hogy házigazdaként nem közlik, hogy ova kell érkezni, de technikai problema volt, Ildiéknek ugyanis nincs számítógépük , ezért nem tették ki a pontos címet. S, ha már telefonon pontosítottunk, Ilda arra is felhatalmazott, hogy tegyem közkinccsé az alábbi információkat:
tehát a pontos cím: XI. Somlói út 23. A Gellért-hegy nyugati oldalán van, kvázi a ház előtt áll meg a 27-es busz, ami viszont a Körtérről indul, s a Villányi úton a kertészeti egyetemnél fordul fel a hegyre.
További szolg. közl. Dugóék a házban két lakást birtokolnak, az egyikben laknak ők, a másik üres. Ez az esetleges ottalvási igények felvetődésével, ill. kielégítésével függhet össze. Azaz amennyiben valaki ott szeretne (vagy kénytelen) aludni és nem bírja a gyerekrandalírozást - vagy a gyerekek nem bírják a valakit -, átballaghat, s ledőlhet csendben/nyugalomban - amennyiben felszerelkezett polifommal és hálózsákkal (ti. hozott magával).
tehát...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.3. | 23:07
|
|
|
|
Visszaszereztem a számítógépet! (kiderült h hétfőig nem történik vele semmi). Viszont nem kaptam értesítést Csaba hozzászólásáról (Anda?), lehet hogy más sem? Jön egyáltalán valaki? Ki? Gyertek! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.4. | 09:05
|
|
|
|
Mi megyünk, de későn érek oda, kb úgy 8 körül. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.4. | 09:07
|
|
|
|
Tomzi,
hozd el légyszi a golyómat és a hálózsákot.
Köszi  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.4. | 09:21
|
|
|
|
Már valószínűleg késő, de jó lett volna egy konkrétabb időpont, mint hogy "összeverődés 5-től", vagy ha ez stimmel is, mellé valami olyasmi, hogy a borkóstoló 6-kor kezdődik, és aki addig nem ér oda, az bottal ütheti.
Ismerve a csapatot, még ebben az esetben is simán várhatnánk akár két órát is, mire mindenki befut (csak még hajat mosok, 6-kor kezdem), ami egy általános jellegű gyűlésnél nem probléma, de itt teljesen meghatározottan szeretnénk foglalkozni valamival, ami ráadásul időigényes tevékenység is, tehát el kell kezdeni.
Plussz még azt sem tudjuk, hogy kik is jönnek, azaz kikre kellene várnunk. De mondom, igazából senkire sem lenne jó várni. Ugyanakkor az sem megy, hogy elkezdjük hárman, mert úgy meg nincs értelme.
És mivel borkóstoló, nem igazán célszerű inni előtte, tehát a túl sok kényszerű várakozás technikailag is kedvezőtlen.
Hab a tortán, hogy nekem éppenséggel volna mit csinálnom abban az idősávban. Nem muszáj, de nem ártana, tehát ha tudom, hogy (mondjuk a Tamás, vagy bárki más miatt) csak 8-kor kezdődik maga a kóstoló, akkor én csak akkorra mennék. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.4. | 09:32
|
|
|
|
ildi írta: |
nem kaptam értesítést Csaba hozzászólásáról (Anda?), lehet hogy más sem?
|
Az nem deríthető ki sehonnan, hogy ki kapta meg a témakövetés értesítést, csak az, hogy ki van feliratkozva rá. De mivel én megkaptam, arra következtetek, hogy a rendszer működik, tehát ha valaki nem kap, akkor a hiba valószínűleg az Ön készülékében van. Azt látom, hogy fel vagy iratkozva (plussz én, a Tamás, a Gyöngy, a Viktor meg a Csaba), tehát valóban kapnod illett volna.
Ugyanakkor az is olvashatta a Csaba értékes információkat tartalmazó üzenetét, aki nem kapott értesítést, csak erre járt, és okosan olvas, nézelődik, stb.
Mondjuk tényleg szar, hogy nem lehet tudni, ki szándékszik (ezért kell az ilyesmit meghívásos alapon csinálni ;-) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.4. | 11:01
|
|
|
|
Akkor aki nincs feliratkozva esetleg nem is tud róla? Az első körben mindenki kap értesítést, ugye? (tudom, olvassam el a GYÍKban, de Anda te gyorsabb vagy) Én szívem szerint megvárnám a kóstolással Tomziékat, még ha számos, talán áthidalható, problémával is jár. Például addig teázunk, amíg Tomziék megérkeznek, esetleg beszélgetünk Téged is szívesen megvárunk az eseménnyel, míg dolgod intézed, ám ha halasztható, inkább gyere. Az egyéb elfekvő kómák szándékairól próbálok infót szerezni, akinek még van ilyen, ossza meg. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.05.4. | 11:10
|
|
|
|
olyan 6 tájban vélhetően odaérek, Adrienn tovább dolgozik, így később jön, 7-8 között asszem |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|