|
Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / Pécsi szülinap |
|
Elküldve:
2007.04.20. | 08:29
|
|
|
|
Na, már megint kezdik, bottal jönnek. Lehet leszállni erről a témáról, véglegesen. Szerintem. Egyszerűen unalmas, nem több. De ez is elég. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.20. | 08:31
|
|
|
|
kardhalunk harapós hangulatban ébredt |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.20. | 08:36
|
|
|
|
Mint azt múltkor megvilágítottam, ez valószínűleg genetikus. Ami nem is csoda, hiszen mindig úgy ébredni, hogy az ember orra helyén egy kard van, az nem könnyű. Az már erősen predesztinál.
És most akkor a biztonság kedvéért kirakom a szmáylit, mert bár az előbb is csak vicceltem, és úgy voltam vele, hogy ez teljesen egyértelmű, tulajdonképpen nem meglepő, hogy nem az, hiszen pont ezért vannak azok a hüje kis jelek.
Ezt még akkor is kiteszem most, ha megvan az esély arra, hogy a Viktor is csak viccel, de ő is úgy, hogy nem teszi ki. Tehát, hogy tudja, hogy én vicceltem.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.20. | 08:43
|
|
|
|
de ha hallgattál volna Katára, mindig énekszóval ajkadon ébrednél, nem tehetnél mást - mondjuk így
igaz, attól még lehet a dal hangulata eltérő napról napra
de az orrod helyén nem kard lenne, az is valami |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.04.20. | 18:37
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|