Szerző |
Üzenet |
< / vendékönyv / guestbook / ÜNNEPÉLYES MEGHÍVÓ |
|
Elküldve:
2007.03.23. | 13:15
|
|
|
|
> Ja, és Kata! Meg fogsz őrülni a kör-email forgatagtól, azt remélem tudod,
> de hát most mégsem mehetünk a koomam.hu fórumra, hiszen a Johanna nem tag
> (szánalmas ez az igyekezet a kívülállásra, de nem menthetem meg az egész
> világot
> :a:
Akkor, hogy megkíméljek mindenkit a köremailektől és és fellendítsem a koomam.hu oldal forgalmát, meg egyébként is, ünnepélyes keretek között közhírré teszem itt is (majd a drága Anda bemásolja a helyére, ha kell, ugye,?)
hogy:a március 31- április 1-i hétvégén jó lenne, ha lejönnétek Pécsre, kirándulni, petanque-ozni, és persze nem utolsó sorban Tamás 40. születésnapját megünnepelni, és miután az én kedves Tamásom nem szívesen ünnepelteti magát (nyíltan) és nem szeret szervezni sem (ennyire előre), hát ezért szólok én, (de ő is tud róla Gyertek, gyertek és hozzatok polifoamot meg hálózsákot, hogy mindannyian elférjünk.
Johanna |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.23. | 13:37
|
|
|
|
Ezt itt folytassuk! ahova persze a Johanna nem tud majd hozzászólni, de hát ilyen az élet, meg a zinternet. Kellett volna tagnak jelentkezni korábban :-)
Egyébként meg kérdés úgy sincs, csak lamentálás. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.23. | 14:15
|
|
|
|
Ó, jaj. Rettenetes hibát követtem el.
"De ilyen az élet és azinternet. "Ide azért írhatok, ugye?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.23. | 14:39
|
|
|
|
Most kivételesen én nem értek valamit. Milyen rettenetes hibáról beszélsz itten? Szemedre szemernyit sem hánytam én, és Te mondtad, hogy "majd a drága Anda bemásolja a helyére", ezért át is raktam oda, ahova. Az meg rendszerbeállítás, hogy nem tudsz oda írni, én nem tehetek róla, de Te sem. Felőlem oda is írhatnál, csak ehhez regisztrált tagnak kell lenni.
Tudom, ezt nem akarod, és ez az egész annyira gusztustalan, ez a kiteregetés, és most sem Te akartad, csak a Kata miatt csinálod, hogy ne bolonduljon meg.
Ide persze bármikor írhatsz, éjjel is, nappal is. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.23. | 15:19
|
|
|
|
éljen éljen éljen  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.23. | 15:36
|
|
|
|
Viktor, baszod, ez teljesen érvénytelen, hogy Te mindenhova odaírsz valami lényegtelen hüjeséget. Ez annyira átlátszó, hogy csak a hozzászólásaid számát akarod növelni, hogy az már. Szánalmas!
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.23. | 15:37
|
|
|
|
pedig nem is (még egy! még egy!)  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.26. | 20:52
|
|
|
|
ni! j. a koomam oldalon! (nevét nem merem leírni, még nő és/vagy emberjogi pör lesz belőle.)
Bandi bá meg nem győzi kompinzi a valójában surmó durva Viktor lebaszást a rengeteg szmájlijával! JAj Bandi, Bandi kilóg a lóláb!
Hajrá Viktor, kedvenc kóma! |
|
|
|
|
|
 |
|