vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / utazgat / Pécsi szülinap
anda
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. | 13:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Johanna mondja:

Akkor, hogy megkíméljek mindenkit a köremailektől és és fellendítsem a koomam.hu oldal forgalmát, meg egyébként is, ünnepélyes keretek között közhírré teszem, hogy a március31-április1-i hétvégén jó lenne, ha lejönnétek Pécsre, kirándulni, petanque-ozni, és persze nem utolsó sorban Tamás 40. születésnapját megünnepelni, és miután az én kedves Tamásom nem szívesen ünnepelteti magát (nyíltan) és nem szeret szervezni sem (ennyire előre), hát ezért szólok én, (de ő is tud róla Smile)

Gyertek, gyertek és hozzatok polifoamot meg hálózsákot, hogy mindannyian elférjünk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kata
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. | 14:58  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Megnyitom. Mi -hacsak az ég le nem szakad- megyünk. Stül,stül stül gyerekestül. Akár úgy hogy gyerekek anyjuk IC-vel, apa meg kocsit hajt. Voks letéve.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
viktor
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. | 15:21  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

akkor ide is: éljen éljen éljen Smile
szintén haladunk asszem
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. | 15:33  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Szerintem én is megyek, de ez még kicsit rezeg, mert azon a hétvégén rám van bízva a Csipesz (húgom gyereke, tájékozatlanabbak kedvéért, bár asszem mindenki találkozott már vele), tehát vagy átruházom a másik húgomra a megbízást (kevésbé valószínű), vagy hozom őt magammal. Ezt én szívesen kipróbálnám (még sosem utaztunk el ketten úgy, hogy nem is aludt otthon), de lehet, hogy az anyja nem akarja elengedni (csak napközben nem lesz otthon).

Mivel sokan mások úgyis hoznak gyereket, az ad egy olyan alaphangulatot, hogy akinek nincs ott csemete, az sem tud úgy létezni, mint régen (szabadon, bazz!), tehát szerintem nekem sem jelent több kötöttséget, ha ő ott van, mintha nincs. És legalább van mit csinálni, amíg reggel a tömeg megpróbál úgy tenni, mintha csinálna valamit, aminek iránya van.

Szóval erről nekem még beszélgetni kell, majd próbálkozom.

johanna írta:
Van ugye a két elszeparálható szoba, nyilván ott lehetnének a legkisebb gyerekekkel Fániék meg Gidáék. Csipesznek és Andának is kellene találni egy nyugisabb helyet.

Ez jó, ez a "kellene". Mert persze igen, miért ne, de ugyanakkor nincs és punkt. Tehát majd megoldjuk másképp, például úgy, hogy a gyerekek fekvésekor a Csipesz is megy valamelyik szobába, aztán majd amikor mi is fekszünk, akkor kiemelem. Egyébként meg este úgysem vagyunk a felső részben, tehát ott bárhol lehet aludni egy gyereknek. Csak olyan helyen legyen, ahol majd nem lépnek rá, amikor felbotorkálnak az ittas nagytestűek ;-)

Ja, és a Jakab-Samu-Vendel csoportozatnak nem kell szoba? Vagy az Ildi-Dugó megint ügyes lesz, mint múltkor, és megoldja, hogy nehozza? És a Csabáék a két gyerekkel?

johanna írta:
A többiek szerte-szét szóródhatnának a nappaliban, valamint a lenti beugróban.

Ezmiez a lenti beugró? Aludtunk már fenn kurva sokan, most talán kevesebben leszünk, tehát. Egyébként pedig ha mindenki jön, akkor én biztos nem megyek, és ez nem valaki ellen szól, hanem a tömeg ellen, azaz annyi ember nekem már sok. Van helyszín, ahol kevesebb is sok, de ez a ház hiába nagy, ennyien, annyi gyerekkel az már nyomor, folyamatosan. Ezt próbáltuk, nekem nincs hozzá kedvem többször, egyszerűen nem érezném jól magam, akkor minek (és a Kata is baszogatna miatta, hogy én miért nem örülök ;-)

Szóval én majd az utolsó pillanatban döntök, mikor már tudni, hogy mennyien megyünk. Ezek fényében viszont kérnék tisztelettel mindenkit, hogy amint biztosat tud magáról, jelezze. Köszöntem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
ildi
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. | 23:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Nekünk is rezeg, de az biztos, ha sikerül mennünk - számos külső körülmény dönt helyettünk, sajnos, mert mi mennénk - akkor a gyerekek nélkül. Úh egészen pici helyen elférünk, nem igénylünk külön szobát stb.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.03.27. | 14:19  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Aki tud olvasni és írni, az legyen kedves idetenni, hogy jön-e, vagy sem. Az, hogy nem ír ide, nem jelent semmit, maxi azt, hogy nem tud olvasni és/vagy írni, de azt most nem érdekel. Egyébként persze érdekel, mert ha nem tud írni/olvasni, akkor itt nem derül ki, hogy jön-e, tehát csak úgy értettem, hogy most nem ez a lényeges. Az ilyen ember hívjon fel (már ha ismeri a számokat, és tud beszélni).
Vissza az elejére
viktor
HozzászólásElküldve: 2007.03.27. | 14:20  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

én igen, Adrienne valószínűleg nem, dolgozik a hétvégén is Sad
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.03.27. | 15:03  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Ne búsulj, Viki! Hozok hájat, és a Kata majd keneget. Smile
Vissza az elejére
viktor
HozzászólásElküldve: 2007.03.27. | 15:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

ajjólesz, a visszamaradt töpörtyűt meg lilahagymával és fröccsel elfogyasztjuk melléje Smile
Vissza az elejére
tamás
HozzászólásElküldve: 2007.03.27. | 15:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

asszem én megyek... Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 7 oldal
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Következő
Tartalomjegyzék / utazgat

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban