| Szerző |
Üzenet |
| < / szerintem / az oldalak színvilága |
| milyen legyen a koomam.hu? |
| A) amilyen most (anda terve) |
|
75% |
[ 6 ] |
| B) amilyen most nem (csaba terve) |
|
25% |
[ 2 ] |
|
| Összes szavazat : 8 |
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.6. | 15:41
|
|
|
|
|
végre sikerült előállítani azt a színrendszert, ami a csaba szive közepe, így most megversenyeztetjük a kettőt (a másik az, ami nekem tetszik, azaz a jelenlegi állapot).
A)
B)
tehát kinek melyik tetszik, az A, vagy a B terv? a szavazás ugyebár anonim, így nyugodtan lehet őszintének lenni
a szavazás 1 hétig tart, utána automatikusan lezárul (nincs most már több idő erre, jó lenne haladni, de az részben függ az elfogadott színektől, ezért addig nem megyek tovább, amíg ezt el nem döntöttük). |
Legutóbb anda szerkesztette (2005.05.17. | 15:17), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.6. | 18:34
|
|
|
|
|
Szavazat:A
Csaba, a végső változatod elég csúnya lett, voltak ígéretesebb verziók
ildi |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.6. | 20:19
|
|
|
|
|
| JAj Csabáétól szemem kifolyik! Egyébként meg de jó játék ez az egész! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.6. | 21:50
|
|
|
|
|
ildi, ugye nem csak a hozzászólásba írtad ezt, hanem benyomtad a szavazógombot is fenn? ide nem is kellett volna, mert nem én fogom összeszámolni, hanem a rendszer maga, de az csak akkor, ha mindenki benyom ott fent, miután kiválaszotta az egyiket a lehetőségek közül.
ha ez már tudásbázis, akkor bocs, csak megzavart, hogy le is írtad. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.7. | 06:57
|
|
|
|
|
| szavaztam is. bár írtátad, hogy a szavazás titkos, meg kellett jelenítenem is, annyira egyértelmű lett a végeredmény. A plan1-plan7-nél nagyobb bajban lettem volna! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.13. | 11:59
|
|
|
|
|
bár a rendszer még nem zárt le, de nincs sok hátra (csak pár óra) a megadott 7 napból, így szerintem nyugodtan lezárhatjuk ezt a témát, és kihirdethetem, hogy 6:2 arényban a jelenlegi színvilág továbbélése szavaztatott meg. tehát nem változik semmi, minden marad így, ahogy most van.
köszönöm a részvételt! |
|
|
|
|
|
 |
|