Szerző |
Üzenet |
< / vendékönyv / guestbook / kop-kop-kop |
|
Elküldve:
2007.01.31. | 10:52
|
|
|
|
jónapot
láttam a szavazás kimenetelét, megmelengette keblemet
további teendők? vagy hogy? vagy majd egyszer kértek valamit, addig csak fogyasszak?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.01.31. | 11:09
|
|
|
|
ahogy azt a szavazás topikban is teljesen egyértelműen megfogalmaztam, "a központi gépezet tehát mozgásba lendül, és ennek folyományaképp majd valamikor lesz valami, ami." és most sem mondhatok egyebet, minden benne van ebben a mondatban ;-)
sokat vicceltünk már a dologgal, szerintem egyértelmű volt mindig is, hogy csak nevetünk (mert az jó), de azért a biztonság kedvéért itt most fixálom: ez az egész a gyakorlatban nem jelent semmit. nem kell csinálni semmit, nem kell másképp beszélni, szokatlanul viselkedni, vagy valami kitűzőt hordani. nem kell tagdíjat fizetni, de osztalék sincs. nem kell megadnod az igazolványszámodat, de mi sem adjuk meg a miénket.
én, mint a fent említett gépezet felelőse, majd megkereslek azért pár dolog miatt, de addig (és persze utána) is nyugodtan alhatsz, dolgozhatsz, stb.
általános leírás nincs erről az egészről, felhasználói kézikönyv nem lett sajtó alá rendezve, de van valamicske anyagunk. talán ismered is, de ha nem, akkor kattints jobbra alul a kérdőjelre. ha már használtál fórumot, akkor örülünk, ha még nem, akkor kattints itt balra fent a "Gy.I.K." linkre, és olvass el mindent legalább egyszer.
többit személyesen. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.01.31. | 11:11
|
|
|
|
úgy izgulok  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.01.31. | 12:32
|
|
|
|
mi is izgulunk. elvégre az első tagfelvételünk...  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.01.31. | 13:03
|
|
|
|
hát még én hogy izgulok, elvégre én kezdeményeztem - legalábbis formálisan - a felvételt, aszt' mi lesz, ha besülök vele, mer ilyen vagy olyan. például ellenkező irányba akar pétankozni, vagy például csak 2001-es bozsolét hajlandó fogyasztani...nagy rizikó ez
bár ügyesnek látszik, mert egyből tudott topikot nyitni  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.01.31. | 15:20
|
|
|
|
a 2001-es bozsolé fogyasztását igyekszem minimumra csökkenteni, nem véletlenül vittem közösségbe, úgy kevesebb jut nekem, és mégse rám hárul, hogy kiöntsem a mosogatóba (igazából a klerikális reakció áldozata vagyok, a 2001-est úgy 2005 tavaszán adhatták el nekem Phalmán) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.02.1. | 15:16
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.02.1. | 21:28
|
|
|
 papírkutya
|
|
Helló Viktor!
Gratulálok a sikeres felvételihez  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.02.2. | 13:04
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.02.3. | 00:05
|
|
|
|
Szia Viktor! TEssék szíves lenni úgy élni, hogy tudjak rólad sok érdekes piszkatúrát írni a K Katicába!
(Majd ő mondja meg hogy ki hogy éljen, hülye pja! )
Ugye, ugye!  |
|
|
|
|
|
 |
|