vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / háló / személyzeti kérdések

Szerepeljen-e Ádám Viktor arcképe a nyitóoldalon és a tagok között, azaz legyen-e formálisan is kooma?
igen
72%
 72%  [ 8 ]
igen, de soha többé nem hozhat 2001-es bozsolét
27%
 27%  [ 3 ]
nem
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 11

anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.24. | 11:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

csaba írta:
a szavazásba nem lehet sem emotikont, sem más hülyeséget beiktatni. pl., hogy időtartam (nap) 5 a maival együtt. miért?

1) igen, a szavazásba nem lehet emotikont rakni, mert a szavazás az komoly dolog, mindenhol máshol kell kihülyéskedni magát az embernek. itt többnyire valódi, egyértelmű eredményt vár a szavazás kiírója, hogy mondjuk igen vagy nem, fekete, piros, vagy sárga.

2) mi értelme lenne odaírni, hogy valahány napig tart a szavazás a "mai nappal együtt"? a szavazás a kiírás megszületésével indul, onnan megy a napok számlálása. aztán meg hangyányit sem számítana egy nap ide, vagy oda (lássuk be gyorsan).

+1: arról nem értesül mindenki automatikusan, hogy ebből a topikból szavazás lett, tehát erről érdemes külön szólni. ennek módja ismert, le van írva a VAKban (admin körlevél, most megtettem)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
macek
HozzászólásElküldve: 2007.01.24. | 19:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Boldog újévet!
Szavaztam.

Előrebocsátom, megtaláltam azt a pontot a választhatók közül, melyre kattintani akartam. De úgy vélem, a tartózkodás lehetőségét meg kellett volna adni. Ez nem Viktor személyéhez kapcsolódik, Isten ments’! Sokkal inkább a szavazást latolgató, tagfelvételes korábbi és még korábbi néhány hozzászólás gondolkodtatott el.
Annak idején, például, különösebb körültekintés nélkül határoztuk meg, mi számít koomam.hu eseménynek. Csak a létszámtól függ. (Nekem nem hiányzik egy bonyolultabb feltételrendszer). Ad absurdum, egy esemény menet közben válhat koomamossá. Az előre tervezettnél sincs mindenkit érintő értesítési kötelezettség. Miért is lenne? Így, viszont, szerintem, nem szerencsés a megjelenés sűrűségét felemlegetni. Nem beszélve a földrajzi távolságokról. (Ebben a szavazásban nem tudnak részt venni azok, akik Viktorral még nem találkoztak, és nemmel sem akarnak szavazni.)
A honlapon tanúsított aktivitás, pedig, nem csak beleszarás lehet, hanem egyéni temperamentum kérdése is.
Szóval, nem lenne jóleső, ha felütné a fejét valamiféle elitista arrogancia, vagy, ha lennének tagabb tagok.
Hangsúlyozom, a tagfelvétel csak apropó volt ehhez a hozzászóláshoz.

Hajrá Viktor!

Macek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ildi
HozzászólásElküldve: 2007.01.24. | 21:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

ha Viktort nem rettenti el a gyikfingság, szerintem jöjjön!

p.s. bizonyára kimaradtam a vonatkozó koomam esményből. mi az a 2001-es bozsole???
Vissza az elejére
csaba
HozzászólásElküldve: 2007.01.24. | 22:06  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

macek írta:
De úgy vélem, a tartózkodás lehetőségét meg kellett volna adni...Ebben a szavazásban nem tudnak részt venni azok, akik Viktorral még nem találkoztak, és nemmel sem akarnak szavazni.)

ehhez kétség sem fér, a szavazás kiírója szarvashibát követett el. különösen szomorú ez annak fényében, hogy az illető mindeközben hülyéskedésen töri a fejét, ahelyett, hogy rendesen, mindenkinek választási lehetőséget kínálva írja ki a szavazást Confused mindenkitől elnézést, aki tartózkodott volna, de erre nem volt módja

Idézet:
nem lenne jóleső, ha felütné a fejét valamiféle elitista arrogancia, vagy, ha lennének tagabb tagok

mélyen egyet tudok érteni

Idézet:
nem szerencsés a megjelenés sűrűségét felemlegetni... A honlapon tanúsított aktivitás, pedig, nem csak beleszarás lehet, hanem egyéni temperamentum kérdése is.
ne legyünk mennyiségi emberek (vö. Gyöngy valamelyik mostani megjegyzésével)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
tamás
HozzászólásElküldve: 2007.01.24. | 23:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

ildi írta:

p.s. bizonyára kimaradtam a vonatkozó koomam esményből. mi az a 2001-es bozsole???

Az kb olyan, mint a két hete csapolt sör...
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2007.01.25. | 17:15  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Jólvan. Akkor várunk h pl. Csille Márti is leszavazzon -akinek egyrészt nincs gépe másrészt nem érdekli ez az egész- vagy egyszerű többségi szavazással a Viktor már tag?
Twisted Evil Feketeseggű K
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.25. | 17:21  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

nem kell várni senkire. a szavazás automatikusan lezárul a kiíró által megadott futási idő után, ami jelen esetben 5 nap. akkor már senki nem tud majd szavazni, tehát várni sem lesz mire. akkor lesz az ún. végeredmény, most még csak exitpoll van.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kata
HozzászólásElküldve: 2007.01.25. | 18:34  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Te micsinász Sapkás még ilyen későn a munkahelyeden?! Vigyázzá, figyelek
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.27. | 10:50  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

kata írta:
Akkor várunk h pl. Csille Márti is leszavazzon...

Ja, és a Csille nem is tag itt. Rá aztán tényleg nem érdemes várni. De mint említettem, egyébként sem várunk senkire.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.01.29. | 09:49  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

az idő (5 nap) lejárt, a szavazás lezárult. az eredmény: igen, a viktor legyen tag (de soha többé nem hozhat 2001-es bozsolét).
így most a központi gépezet tehát mozgásba lendül, és ennek folyományaképp majd valamikor lesz valami, ami.

Legutóbb anda szerkesztette (2007.01.29. | 14:57), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
2 / 3 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3  Következő
Tartalomjegyzék / háló

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban