Szerző |
Üzenet |
< / vendékönyv / guestbook / petanque a rómain |
|
Elküldve:
2006.05.8. | 12:15
|
|
|
|
gondoltam, hátha érdekelne titeket - mert a Római part mégis jó hely, ez pedig különösen egy olyan, ami még a régi idők szellemét idézi és gyerekkompatibilis meg minden -, szóval: http://petanque.echt.hu/
Pussz
E. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.8. | 12:27
|
|
|
|
ez minket teljesen érdekel, már tavaly is felmerült, hogy meg kellene nézni személyesen, nem csak hallani róla, de aztán persze elmaradt ez is. idén talán nem, mindenképp köszönjük a lökést, segíthet (az mindenképp, hogy van weboldal, lehet megnézni virtuál, erről nem tudtam). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.8. | 12:40
|
|
|
|
Persez, meg gyerek is van már, az árvíz is lehúzódott, úgyhogy tényleg indokolt lenne a látogatás  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.8. | 12:42
|
|
|
|
Időnként vendégként is jegyzek, hogy ne legyen olyan egyforma minden  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.8. | 14:42
|
|
|
|
anda írta: |
ez minket teljesen érdekel, már tavaly is felmerült, hogy meg kellene nézni személyesen, nem csak hallani róla, de aztán persze elmaradt ez is. idén talán nem, mindenképp köszönjük a lökést, segíthet (az mindenképp, hogy van weboldal, lehet megnézni virtuál, erről nem tudtam).
|
A weboldal címe úgytudom, nemsoká változni fog, de szerintem csak kiírják, meg amúgyis rajta leszek, majd ide is bevésem. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.8. | 17:21
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.9. | 19:59
|
|
|
|
minket is nagyon nagyon érdekel. időpontegyeztetésnél kéretik figyelembe venni, hogy máj. 19. matchbox-party, esőnap 20-a. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.10. | 11:06
|
|
|
|
tamás! az csak egy statív a reflektorhoz, és ennek hiánya a kisebbik probléma, ugyebár. a nagyobbik maga a fényforrás. háromláb helyett egyébként jó egy hosszú és erős kötél is, felfüggeszteni a reflektort (ha van, de nincs).
bár ezt az egészet magad is tudod  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.11. | 07:56
|
|
|
|
ildi írta: |
máj. 19. matchbox-party, esőnap 20-a.
|
19!? az péntek, ha jól érzékelem. lehetséges az, hogy hétköznap van a futam? én ugyan nem vagyok benne a dologban túlságosan régóta, de eddig mindig hétvégén találkoztam a lehetőséggel, és ez maximálisan logikusnak is tűnt.
de/és ha mégis péntek, akkor mikor van a kezdés? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2006.05.15. | 10:17
|
|
|
|
bocs bocs a félretájékoztatásért!!! matchbox-party 20-a szombat, esőnap 21-e vasárnap!!! Gyertek!!! |
|
|
|
|
|
 |
|