|
Szerző |
Üzenet |
< / játszani / virtuális mahjong |
|
Elküldve:
2005.06.7. | 15:33
|
|
|
|
itt kipróbálható, de természetesen itt a lényeg a kövek fogdozása, a játék hangja, és - mint minden társasjátéknál - a társaság. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.10.13. | 16:45
|
|
|
|
Na, ez elég hamar ment, a hang a játszma képén, a nevek alatti kerek mahjong-figurára kattintva indul el. Legalábbis nekem erre feljött a mediaplayer, csak a hivatalban nincs hangkártya, mert ezek a gépek nem erre valók  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.10.14. | 08:58
|
|
|
|
csaba írta: |
Na, ez elég hamar ment, a hang a játszma képén, a nevek alatti kerek mahjong-figurára kattintva indul el. Legalábbis nekem erre feljött a mediaplayer, csak a hivatalban nincs hangkártya, mert ezek a gépek nem erre valók :lol:
|
ebből tulajdonképpen nem sokat értek :-)
milyen hang indul el? a nevek alatt nálam nincs semmiféle kerek figura, és ahogy a leírásban is áll:
Idézet: |
Ezt követően nem kell mást tenned, mint ha jelez a progi, akkor katt a "Draw"-ra, majd a "Hint"-re és többnyire az "Issue"-re, vagy ...
|
tehát ha lenne, akkor sem kellene kattintani arra, hanem. a mediaplayer-t meg végképp nem értem, mert nálam egyrészt nem jön elő, másrészt nincs hangja a játéknak, ami egyébként egy JAVA alapú cucc, és ebből persze adódhatnak problémák, de a technikai részletekbe nem mennék bele, mert felesleges és fárasztó.
szóval nem tudom, miről beszélsz, de szevasz! :-) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.10.17. | 13:59
|
|
|
|
tisztáztuk a dolgot a csabával, és kiderült, hogy ő nem a virtuális játékra kívánt reagálni, hanem a legutóbbi nagyvenyimi játék beszámolójáról értesítő körlevél azon soraira, hogy:
Idézet: |
felraktam a fényképezőgéppel felvett benyögéseket, tessenek megtalálni, hogy hol vannak :-)
|
ami - mint akkor is jeleztem - csak az eseményben közvetlenül érintetteknek szólt, de persze nem a többiek kitiltásának szándékával, hanem a maximálisan belterjes idiótaságtól való megmentés érdekében, az egyszerűség jegyében (ez utóbbi pedig azt jelenti, hogy nem írtam külön emiatt egy emailt annak a 4 embernek, hanem a közös levél végén megemlítettem a dolgot). |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|