Szerző |
Üzenet |
< / vendékönyv / guestbook / hát hogy sziasztok |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 12:12
|
|
|
|
úgy tűnik, mintha itt kéne üdvözölni a társaságot a hozzám hasonló kívülálló benázegetőknek, szóval akor: üdv!
(mert olvastam és találva éreztem magam, hogy Kata szerint legalább egy ilyesmi beköszönést csak illene tenni az oldalt látogatóknak. mostmegmajd jól kiviláglik, hogy regisztr. nélül is lehet-e üzenetet írni a fórumba. )
(NEm tom. úgy néz ki (előnézetben) mintha nem láccana:) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 12:15
|
|
|
|
kivéve az a pár betű, ami hiányt most nyilván a rozoga billentyűzetemre kenek.
hát szóval akkor még azt is mondom, hogy naggyon klassz a honlap!!! hajrá und minden jókat! (miért jó, hogy minden új ablakban nyílik? - csak a kíváncsiság, nem a kritika hangján...) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 13:20
|
|
|
|
szevasz palócz!
persze, hogy lehet ide írni regisztráció nélkül is. azt gondoltad tán, hogy hazudunk, és csak a pénzedet akarjuk, vagy ilyesmi? ez itt nem kísérleti labor, hanem a faktumok háza!
és tényleg csak azért írsz, mert a kata azt mondta? egyébként nem maradt már benned egy cseppnyi emberség sem? ;-)))
és nem nyílik minden új ablakban (meg persze lehet kritizálni, mert legfeljebb nem reagálok :-), hanem: http://www.koomam.hu/faq/faq04.html
pussz. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 13:25
|
|
|
|
Édes istenem olvassa még valaki az oldalunkat a Királyon és rajtam kívül?! Bámulatos!
A Palócz az az Emő?
Ha igen ha nem -sejtem inkább az előbbi- szia és köszi.
Hálásak vagyunk, hogy.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 13:28
|
|
|
|
Mi az, hogy más is olvas-e. Magamról most nem is szólva, a Bankár kupa után a Napiban komoly kis koomam.hu olvasó populáció sarjadzik:) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 13:30
|
|
|
|
Ennyit a z elmélyült technikai tudásról, elfelejtettem belépni annak ellenére, hogy én megtehetem, szemben sokmillió vágyakozóval. Tehát az előbbi is én voltam |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 13:45
|
|
|
|
igen, igen, tiltakozom, hogy valaki a >gümec< álnév mögé rejtezik, mi meg találgassunk. Mindenestere igazából örülök én is, h másnak is teccik.
És az miatt is tiltakozom, h más is olvassa-e, mert én is, és elképesztő aktivitást tervezek. Majd jól meglátjátok:) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 14:16
|
|
|
|
Eleddig elhanyagoltam előmenetelemet errefele.
Mától már másképp mászkálok itt,
horizontom holnaptól hóbortos honlapod,
s remegve regisztrálva remekműveden
kikelettől klikkelek kicsit. De csitt!
Nincs jobb honlap vazze, mint ez itt. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 14:29
|
|
|
|
igen-igen, háthisz én vagyok az, a palóczemő, tényleg! csak az előbb olyan zavarban voltam a nagy hirtelenség miatt, hogy elfeledkeztem a rendes bemutatkozásról. De persze így, inkognitómat levetve méginkébb üdv mindenkinek:)
"és nem nyílik minden új ablakban (meg persze lehet kritizálni, mert legfeljebb nem reagálok , hanem: http://www.koomam.hu/faq/faq04.html"
- amikor ráklikkeltem, kinyílt alatta egy nagy ablak és 1 másik kicsiben a faq, ami némiképp összezavarta az ott olvasottak alapján kialakult képet, de idővel biztos belejövök, mert a faqban rém logikusan hangzott a magyarázat)
András, a hármas állkapcsú szmájli ezek szerint errefelé öniróniát jelent? jó  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.06.13. | 14:57
|
|
|
|
jajómostmár értem, elnézést, persze, a nagyablak mindig nyílik, vili.
már csak a kódokat rontottam el, de kellett nekem fickándozni tagek közt...
mennyire mahjongoztok ti elszántan? csak mert épp fülembe jutott, hogy alakulóban a magyar mahjong szövetség vagy mi.... |
|
|
|
|
|
 |
|