Szerző |
Üzenet |
< / halló! / rezsi: 1Gb tárhely |
|
Elküldve:
2019.11.24. | 20:10
|
|
|
|
Köszönjük, András ezt a nagyszerű oldalt!
Tegnap meggyőztetek a pormacskaság szépségeiről.
Régen volt lehetőségünk ennyit nevetni/sírni,
mint tegnap este.
Köszönjük, Dugó&Neje!
Pussz: Fruska
u.i.: a következő bejegyzésem még minőségibb lesz,
legalább 3 pontos! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2020.09.8. | 18:50
|
|
|
|
Befizettem a következő egy évet, 9 525 forint van a számlán. Amint azt korábban írtam, ez most 14 ember között oszlik meg, így fejenként mindössze 680 forint a teher. Ezt már szinte túlzás is beszedni, de sok kicsi sokra megy, a deákné aranyat lel, stb. Az érintettek:
anda
csaba
dugó
fáni
fruzsi
gergő
gyöngy
ildi
kata
macek
smicu
szofi
tamás
viktor
Számlaszám: 10100792-68475700-01000000 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.08.30. | 19:41
|
|
|
|
Halló! Érthetetlen okból két éves ismétlődésű emlékeztető állítottam be erre a témára, az most jelzett, így az előző évet egyelőre ingyen kaptuk. Ismét felvetem a kérdést, hátha most más lesz a válasz: szóljunk a szerencsétlen szolgáltatónak, hogy megint elfelejtett számlázni, és szeretnénk kifizetni nem csak a következő, hanem az előző egy évet is? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.09.13. | 18:56
|
|
|
|
Lusták voltatok segíteni, ezért egyedül kellett döntenem ebben a nehéz helyzetben! Megint a tisztesség győzött: kértem és kaptam számlát, melynek befizetésével rendeztem az előző és a következő évet. 19 050 forintról van szó, melyet továbbra is 14-en fizetünk. A névsor és a számlaszámom két hozzászólással feljebb látható, az összeg fejenként 1 361 forint.
Adakozzatok! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.10.31. | 19:41
|
|
|
|
Akik most nem fizettek, azokat kiveszem a listából, több időt ezzel nem kívánok tölteni. Jövőre ebben a körben osztjuk szét a költséget (és ez nagyszerű, mert tízzel könnyű osztani!):
anda
csaba
dugó
fáni
fruzsi*
gergő
ildi
kata
smicu
tamás
* a Fruzsi valamiért - biztos viccből - 1000 forintot küldött, a 361 forintnyi hiányt majd legközelebb rendezzük. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.10.31. | 20:44
|
|
|
|
Én csak a mostani értesítést kaptam meg, az előzőt nem. Ez olyan, mintha a fizetés lehetőségét akarnátok elzárni előlem, de nem hagyom, utlalok. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.10.31. | 20:54
|
|
|
|
(és akkor 11-gyel kell majd osztani) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.11.2. | 19:07
|
|
|
|
Utaltam a maradékot is, bocs a figyelmetlenségért!
Szia Gyöngy!
Hogy vagytok?
Nincs messengered?
A királyfi ingyen be tudna rakni
a kooma csoportba.
Ott tudnál értesülni az aktuális
túrákról, vannak spontán videóhívások
Macek kezdeményezésére,
és hamarosan indul az online scrabble is.
Katától tudom, hogy hasít a hangfal
bizniszed! Gratulálok!
Puszi
Vidéki Pormacska |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.11.2. | 19:51
|
|
|
|
gyöngy írta: |
(és akkor 11-gyel kell majd osztani)
|
Jó vicc, mondhatom, osszon csak prímszámmal a dalai pápa! Abból következtetek a viccelésre, hogy nem utaltál pénzt. De nem haragszom, mert szeretek tízzel osztani. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2022.11.2. | 22:50
|
|
|
|
Fogadjunk hogy nem nézted meg a számládat mielőtt billentyűt ragadtál! Már megint a rosszindulat. (Persze, nem haragszom, meg matekos vicc, értem én.) |
|
|
|
|
|
 |
|