Szerző |
Üzenet |
< / halló! / koomam találkozó |
|
Elküldve:
2019.11.28. | 22:46
|
|
|
|
Köszi, jók lettek a képek!
Tomzi kutatási eredményei Moringa-ügyben még hiányosak.
Számomra nem derült ki, hány darab Moringa terem egy fán, s az
pontosan hány kiló.
Szóljatok, ha indul a Varázsszer-biznisz!
Beszállok. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.13. | 21:33
|
|
|
|
ITT VAGYOK! Mert András segített, sokat! igen Ildi, HÉTFŐN dec. 16-án küldöm. Ez egészen biztos. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.13. | 21:34
|
|
|
|
Á de jó, folyamatosan lájkolni akarok, de nem lehet  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.14. | 20:32
|
|
|
|
Nem azért segítettelek vissza, hogy egy percen belül két hozzászólást írj, ahelyett, hogy módosítottad volna az elsőt! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.15. | 18:20
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.23. | 14:42
|
|
|
|
kata írta: |
HÉTFŐN dec. 16-án küldöm. Ez egészen biztos.
|
Hazudtál! Csak ma küldted, 23-án! Egy héttel később, mint! De így pont jó karácsonyi ajándéknak!
Egyszer talán felrakom ezt az egyéb események közé (leírással és fotókkal együtt), de addig is itt van. Olvassátok és újra sírni fogtok a röhögéstől! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.24. | 00:28
|
|
|
|
Nem szépítem: nagyot küzdöttem a technikával, mire újra fel tudtam venni a penészes, elkorhadt fonalat, megtalálni a rozsdás szerszámokat, de az hajtott előre, hogy adhassak nektek valamit karácsonyra. Valamit, amire nem számítotok, de amire tényleg szükségetek van ebben az egyre zavarosabb, gyorsulva gyorsuló világban (ha már nincs otthon moringa őrlemény).
Szóval, tessék: új oldal a rendszerben! Rajta kép, hang, dokument! Ha valakinél valami nem működik, szól! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.25. | 12:15
|
|
|
|
Hazudtam, de már megbántam.
Jelenleg a gyerekeim arra kényszerítem, hogy hallgassuk mintegy háttérrádióként az összevissza hadoválásunkat-vinnyogva röhögést. Borsónak részletesen meséltem az estét - lévén nem volt ott - és alig vártam h megmutathassam neki a bizonyító erejű hangfelvételt. (mármint h milyen k jó volt) Csak huzigatja a száját, és azt mondja, hogy nem kivehető hogy mit beszélünk.... Itt kellett belátnom, hogy a bulik nem elmesélhetők. S hiába a hangfelvétel. Nem baj, elmennek és akkor én meghallgatom az egészet elejitől végig, amíg pakolom a könyvespolcom!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.25. | 12:17
|
|
|
|
És köszi a kari ajit, az új oldalt a Kómák nevében is!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.12.30. | 16:12
|
|
|
|
kata írta: |
És köszi a kari ajit, az új oldalt a Kómák nevében is!
|
Ez egy olyan fórum, ahol mindenki maga köszöni meg, amit erre méltónak talál. Így bár szándékod nemes, következményét nem fogadhatom el. Vigaszdíjként itt egy nagyon érdekes kép.
|
|
|
|
|
|
 |
|