Szerző |
Üzenet |
< / halló! / koomam találkozó |
|
Elküldve:
2019.11.20. | 12:02
|
|
|
|
A napirendi pontok közé felvettem!! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.20. | 13:45
|
|
|
|
fruska írta: |
Sokadik hozzászólásom után is azt írja ki a rendszer,
hogy Hozzászólás: 16. Nekem itt valami bűzlik.
|
Úgy tűnik, a már teljesen megzápult agyad bűzlik, kérj újat karácsonyra!
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.20. | 21:06
|
|
|
|
A Kata üzeni hogy ő is jön szombaton, csak valamiért nem éri el az oldalt. Nem csak a fórumot, a teljes koomam.hu elérhetetlen számára. Mutatott képet is, tényleg így van, egyelőre nem tudom a megoldást, de ez most mellékes. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.20. | 21:18
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.24. | 20:17
|
|
|
|
Kedves Fruzsi! Itt lehet örülni, hogy jó volt tegnap este a buli, nem az 1 GB tárhelynél! Persze, nem hibáztatlak, pormacska koromban én is követtem el ilyen csacskaságokat. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.24. | 20:38
|
|
|
|
A pre-egyesületi gyűlés végét (2,5 óra) felvettem, egyelőre így mutatom, aztán majd átgondolom, hogyan lehet ezt házon belül, hol legyen, stb. Talán érdemes volna megvágni, de ahhoz végig kellene hallgatni, amihez most nincs kedvem. Vélhetően zajszűrni és hangosítani és kell, de ezt sem ígérem meg. Füleljetek erősebben, és tekerjetek bele, ha épp nincs ott semmi.
Egyelőre azt sem tudom, ezen az ingyenes helyen örökre ott tartható-e a fájl, vagy sem. Most mindenesetre ott van, hallgassa, ki akarja.
Irány a Soundcloud! |
Legutóbb anda szerkesztette (2019.12.23. | 15:39), összesen 2 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.25. | 12:34
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.28. | 20:50
|
|
|
|
Azt gondoltam, újra jól lefotózom a hülye fejeteket, de aztán leraktam a gépet, és csak néha jutott eszembe ezzel foglalkozni. Ezért csekély a termés, minden szempontból. Régen... (de ezt most hagyjuk).
Egyelőre itt lehet megnézni, amit meg lehet nézni, aztán majd meglátjuk, érdemes-e ezzel többet foglalkozni (felrakni a honlapra). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.28. | 21:15
|
|
|
|
szép képek és szépek vagyunk mi is rajta mind |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.28. | 21:16
|
|
|
|
Szerintem érdemes. Mellékelve lesz pre-egyesületi jegyzőkönyv is, szkennelve és leiratban is. (Igaz Katuska? Küldöd a szkennelést??) |
|
|
|
|
|
 |
|