Szerző |
Üzenet |
< / halló! / koomam találkozó |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 09:12
|
|
|
|
Tisztelt tagtársak, pajtások!
November 23-án szombaton 18h-tól gyertek, és vitassuk meg személyesen is a honlap és tárhely jövőjét! Helyszín: nálunk. (Somlói út 23.)
Egyéb témák megvitatása is lehetséges.
Jelezzetek vissza! Gyertek! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 11:21
|
|
|
 papírkutya
|
|
Most látom, érzem, érzékelem, hogy mennyire nagyon is használjuk azt a fórumot. Éljen a megbeszélés, jövünk.
Plusz, hogy emlékeztem a nevemre és jelszavamra, külön öröm (ebben a korban).
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 11:27
|
|
|
|
Aki addig nem fizeti be a tárhely költségét, az nem jöhet! Ha mégis jön, kidobjuk a teraszról, de előtte felgyújtjuk, hogy látványosabb legyen. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 11:28
|
|
|
|
fáni írta: |
Plusz, hogy emlékeztem a nevemre és jelszavamra, külön öröm (ebben a korban).
|
A külön örömért ezen a fórumon nem kell fizetni. Ez még egy érv az üzembentartás mellett. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 11:38
|
|
|
|
Pont arra gondoltam, hogy jöjjön az is, aki nem fizet. 1. Érvelhet, miért nem, kereshet szponzort, aki befizeti helyette; 2. Befizeti helyszínen készpénzben (akár rituális külsőségek közepette, életében utoljára).
De végül is valamit/valakit gyújtogathatunk, az látványos, valóban. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 11:44
|
|
|
|
Ihaj beléptem. Nem volt egyszerű, de sikerült. Semélyesen minden könnyebb, gyetrtek. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 18:48
|
|
|
|
ildi írta: |
Pont arra gondoltam, hogy jöjjön az is, aki nem fizet. 1. Érvelhet, miért nem...
|
Nem lehet itt olyan, aki ne akarná vállalni ezen édes terhet. Maximum arról lehet szó, hogy nem sikerül neki. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.8. | 18:54
|
|
|
|
Azta, nekem is sikerült belépni, asszem fizettünk, igyekszünk menni  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.9. | 00:28
|
|
|
|
Nahát, mindenki be tudoitt lépni. Én is. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2019.11.9. | 00:30
|
|
|
|
anda írta: |
ildi írta: |
Pont arra gondoltam, hogy jöjjön az is, aki nem fizet. 1. Érvelhet, miért nem...
|
Nem lehet itt olyan, aki ne akarná vállalni ezen édes terhet. Maximum arról lehet szó, hogy nem sikerül neki.
|
Pontosan. De a találkozóig fizetni fogok, nyugi. Nem tudnék a szemetekbe nézni. |
|
|
|
|
|
 |
|