vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / halló! / rezsi: 1Gb tárhely
anda
HozzászólásElküldve: 2018.02.28. | 15:24  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Nem ment könnyen, majdnem egy hónapba telt rendezni a dolgot, de hát mi könnyű manapság (már a szarás sem az).

A Szofi nem reagált, így őt kiveszem a jövőbeni fizetők listájából, így 11-en maradunk a 9 525 forintokra. Ez fejenként 866-ot jelent egy-egy évben, legközelebb idén szeptemberben (akkor van az évforduló, ez a januári mozgás csak az elfelejtés miatt volt).

Addig még bárki kiszállhat, akinek nem ér meg ennyit a dolog.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2018.03.22. | 10:28  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Mégsem úgy van, ahogy eddig volt! A Szofitól is megkaptam a pénzt, így marad az eddigi teherelosztás, évente 794 forint. Már megint jól jártatok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2019.04.5. | 19:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Most jobban figyeltem, ezért csak pár hónap késéssel veszem észre, hogy megint nem kaptunk számlát. 2018. szeptember 1-ig volt fizetve, azaz 7 hónapja ismét ingyenélő vagyunk.

Mi legyen, szóljak a szerencsétlennek vagy lapítsunk?
Vissza az elejére
ildi
HozzászólásElküldve: 2019.04.5. | 19:57  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Nem maradt már más, csak a becsület!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2019.10.9. | 19:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

A Kata szerint már jóideje nem szóltam, hogy fizessetek, én meg nem emlékezhetek mindenre, hát most benéztem ide, mint egy naplóba.

Arra sem emlékeztem, hogy már jeleztem itt, újra elakadás van a szolgáltatónál, és kérdeztem, hogy mit csináljunk, mint ahogy az Ildi válasza is újdonság számomra. Ha ennyi idő alatt senki más nem szólt hozzá, akkor (egyrészt köcsögök vagytok, másrészt) feleslegesnek tűnik újra felvetni, hogy beszéljük meg a dolgot. Én magam is azt mondom (és a Révész Sanyi is azt énekli), hogy a becsület mindennél többet ér, így a szavazást 2:0-ás eredménnyel lezárom.

Írok a tárhely szolgáltatójának, megkérdezem, él-e még.

A domain rendben van ilyen szempontból, azt kicsit komolyabb cég adja.

Köszönöm a megtisztelő figyelmet, igyatok egy doboz cigit és/vagy szívjatok el egy üveg bort, aztán tviszt!
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2019.10.14. | 19:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

A becsületesség következménye: negatív pénzeső! Kifizetjük az elmúlt évet, és mivel ezt előre kell perkálni, a következőt is. A kettő egyben 15 000 + ÁFA = 19 050 forint. Ezt osztom 12-vel, az eredmény 1 588 forint. Ennyit kérek 10100792 68475700 01000000 számú számlára utalni a következő tagoktól:

anda (én már meg is tettem!)
csaba
dugó
fáni
gergő
gyöngy
ildi
kata
smicu
szofi
tamás
viktor

Éljen a ...
Vissza az elejére
gyöngy
HozzászólásElküldve: 2019.11.18. | 19:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Anda,
az IBAN számlaszámodat kikalkuláltattam de SWIFT/BIC kód is kéne az utaláshoz, vagy a bank neve. Olyat tudsz?
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2019.11.19. | 23:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

gyöngy írta:
az IBAN számlaszámodat kikalkuláltattam de SWIFT/BIC kód is kéne az utaláshoz, vagy a bank neve.

Azt mondtad, jössz szombaton. Akkor mit küzdesz itt a számokkal? Ha mégis ezt az utad választod, akkor a Budapest Bank SWIFT kódja: BUDAHUHB (a biztonság kedvéért az IBAN: HU34-10100792-68475700-01000000)
Vissza az elejére
gyöngy
HozzászólásElküldve: 2019.11.20. | 20:35  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Végül is igazad van, az mingyá ittvan. Csak közben eszembe jutott hogy van revolut számlám is, azon van egyenleg, csak az meg ugye külföldi bank, ezért a macera..
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2019.11.24. | 19:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Többen kérdezték tegnap, hogy ők miért nem fizetnek a tárhelyért. Mindenre én sem emlékezhetek (sőt), de szerencsére itt ez a (méregdrága) fórum, ebből azért sok dolog kiderült. Akit érdekel, olvassa el az előzményt, majd ezen téma összes hozzászólását.

Egyébként meg nem értem a kérdést, hiszen minden alkalommal leírom, hogy nem csak kiszállni lehet, de belépés is van a teherviselők táborába. Mivel tegnap a Macek és a Fruzsi jelezte a készséget, a következő körben 12 helyett 14 ember között oszlik majd el a pénz.

Legutóbb anda szerkesztette (2020.09.8. | 18:44), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
13 / 15 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 12, 13, 14, 15  Következő
Tartalomjegyzék / halló!

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban