|
Szerző |
Üzenet |
< / játszani / beszámoló: petanque horányban (2004.09.18.) |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 16:40
|
|
|
|
ez is régen volt, de mivel különleges, hát emlékezetes:
http://www.koomam.hu/jatszani/petanque/040918/index.html
Idézet: |
Fulladásig voltunk már a kavicsos, meg füves pályákkal, muszáj volt elvinni kicsit a dolgot az extrém sportok irányába, ezért tökéletes ötletnek tűnt, hogy menjünk ki valahova a Duna partjára a közelbe, és játszunk homokban. Felmerült Kisoroszi, Verőce, de aztán a végén Horány lett belőle (már nem tudom, hogy pontosan miért).
Reggel találkozó a Marcibányi téren a Biopiacon, miután az érdekeltek a Fény utcát már letudták, és a kávé is megvolt ott fenn a harmadikon a Coquan's kifőzdében.
A Dugóék előrementek, mi meg többiek mind eltévedtünk, és egyre idegesebben bolyongtunk valahol, ami elvileg ott volt, ahol gyakorlatilag lennünk kellett volna, de mégsem. Aztán persze telefonok, 4x jobbra, 5x balra, kézlengetés, és mindeki egy helyen volt, pedig még a Szofit is be kellett gyűjteni a hajóállomásról, mert Ő a másik oldalról jött a vízen keresztül.
Bár nincs hőség, az idő jó, lehet a homokban röhögcsélni, meg táncolni, gumicsizmát levetni. Jakab egy idő után megkezdte a természeti környezet saját maga képére történő átformálását, és egy ehhez hamarosan atyja is csatlakozott, mert ahol tud, segít.
A golyókat is dobáltuk persze, de a mély homokban semmiféle megszokott utómunkára nem volt lehetőség, ahova leesett ott is maradt, elsüllyedt. De nem baj, vicces volt, ki kellett próbálni ezt is, és mivel pinik matéria volt bőven, nem sírt senki, hanem inkább evett, meg ivott.
|
ti mire emlékeztek, krumplifejűek? ;-) |
Legutóbb anda szerkesztette (2008.06.16. | 11:00), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 17:08
|
|
|
|
nem működik a fotogaléria, meg a szkennelt eredmény sem látszik rendesen, csak a sarka
miért lettek sarkosak az emotikonk? nekem az előző, színes, kerek sokkal jobban tetszett |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 17:30
|
|
|
|
nálam működik, te talán éppen elkaptad a pillanatot, amikor frissítettem, merthogy az eddigi struktúrát a szöveges oldal megjelenése miatt törölnöm kellett, és újat feltölteni a helyébe. ez persze csak 1-2 perc volt, de belefuthattál.
a többi petanque lapon jól jelenik meg az eredménylap a külön kis ablakban, csak ennél nem? ahol (mármint a horányi beszámolónál) egyébként nincs is, csak egy kis kérdőjeles ábra, ami arra utal, hogy nem tudom, mi lett az eredmény, mivel az a papír még nem jutott el hozzám.
az emotikonokból meg azért csináltam újat, mert a kata azt mondta, hogy gyűlöli őket. ezek most kicsit mások, túl sok variációs lehetőség ebben a méretben nincs, tehát módosítottam a színeket, és mivel az nem tűnt elég karakteres váltásnak, a formát is. az biztos, hogy ez most egyedi :-)
szavazzunk erről is? ;-)) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 17:40
|
|
|
|
Ne szavazzunk  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 17:54
|
|
|
|
miért ne? én imádom! :-)
egyébként meg az iráskor a nagy szövegbeviteli mező alatt van egy olyan checkbox, hogy "Emotikonok kikapcsolása a hozzászólásban", és ha oda pipát raksz, akkor kézzel beírva a hagyományos karakteres smileykat, azokból nem lesznek ezek a grafikus kis dolgok, hanem. ja, mert egyébként igen :-) |
Legutóbb anda szerkesztette (2005.05.25. | 18:35), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 17:59
|
|
|
|
szavazzunk:)  |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|