Szerző |
Üzenet |
< / játszani / tollasszakosztály |
|
Elküldve:
2010.01.19. | 12:32
|
|
|
|
Kedvesek.
Tollasozás indult a KEK tornatermében, Szüret utcában, csütörtökön esténként, 8tól. Ezt többen már tudjátok, sőt. Lehet még csatlakozni. Illetve kérdés: kómám esemény ez e? Vagy potenciálisan az, és akkor itt lehet már egyeztetni? Itt kell? Szerintem ez jó csatorna. Szerintetek? Jöttök? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2010.01.19. | 15:30
|
|
|
|
Yes yes yes, beléptem a koomam.hu-ra.
A teljes program sportolásból és fröccsökből áll természetesen. Ilynekor még a kecón vezetjük le a fáradalmakat, de milyen jó lesz majd tavasztól a teraszon. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2010.01.20. | 20:34
|
|
|
|
Hát akkor... nem itt beszéljük meg. Egyébként nem csak fröccs van, frissen facsart narancslé is! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2010.01.20. | 21:07
|
|
|
|
dugó írta: |
Yes yes yes, beléptem a koomam.hu-ra.
|
Szent szahar! Benn a Dugó, hozzászólásinak száma máris 1 (egy) lett, ami elképesztő növekedés!
dugó írta: |
A teljes program sportolásból és fröccsökből áll természetesen. Ilynekor még a kecón vezetjük le a fáradalmakat, de milyen jó lesz majd tavasztól a teraszon.
|
A teraszra magam is nagyon gyúrok, de ha minden csütörtökön az lesz, ami az első alkalommal volt, akkor az a furcsa helyzet állhat elő, hogy a sportolás miatt lesz alkoholmérgezésem. Mivel azonban az születésnapos hét volt, vélhetően egyedileg esett a latba, és meg fogjuk találni a finom egyensúlt. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2010.01.20. | 21:09
|
|
|
|
ildi írta: |
Hát akkor... nem itt beszéljük meg. Egyébként nem csak fröccs van, frissen facsart narancslé is!
|
Néha majd iszom narancslevet is, ne romoljon meg!
Egyébként meg miért ne beszélnénk erről itt, ha egyszer a kezdésnél ott volt a Csaba, a Smicu, meg én is, valamint a matchbox-party több jelentős résztvevője (és ezen eseményt szerintem magunkénak érezzük a szó legjobb értelmében). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2010.01.21. | 11:46
|
|
|
|
akkor ma ki jön?
A pontos cím: A villányi útról nyíló Szüret utca tetején, (fölfelé menve a jobb oldalon az utolsó épület) a Kertészeti Egyetem kollégiuma mögött van egy eldugott tornaterem, na oda kell betalálni. Végig kell menni a koli mellett kívül, a végén van egy focipálya, túloldalán pedig a tornacsarnok.
ki jön ma?
dugo |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2010.01.21. | 12:07
|
|
|
|
Én jövök, és a Barbara is, meg a Csaba is. Sőt, az Ambi is! Ez biztos, mert meg van beszélve vele az autós közlekedés (ő visz minket, meg magát). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2010.01.28. | 11:17
|
|
|
|
Megérkezett antalfai Jani bora, és vettem egy vödör narancsot. Felkészültünk az esetleges levezetésre. |
|
|
|
|
|
 |
|