Szerző |
Üzenet |
< / halló! / Kiadó a lakásom vaze |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 19:42
|
|
|
|
Kedves Kómáim,
ki akarom adni a lakásom. Kicsit a szívemhez nőtt ezért nehéz ügy, különösen hogy annyi sok rosszat lehet hallani manapság úton-útfélen, a televízióban, rádióban, tehát jó lenne ha valami megízhatóbb forrásból jönne a lakó.
Ha tudtok potenciális emberkét, ne hezitáljatok.
Paraméterek, aki nem ismerné: 35nm, csöndes (tényleg az), 8ker, de annak jó része, a Népliget felé. Van udvara, ami kizárólag ebből a lakásból megközelíthető. Cserépkályhás gázfűtés. Van benne egy csinos galéria, amin én nem tudok felállni de a nagymamám igen. 50ezret mondanék a jófejeknek. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 19:57
|
|
|
|
A nagyi is csendes, vagy vele azért foglalkozni kell?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 21:20
|
|
|
|
A pecó valóban remek, ismerem, ám megkérem a tulajt h soha többé ne használja az "emberke" szót, különben!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 21:57
|
|
|
|
Mért, azt meg lehet, hogy "karácsonyi aji"? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 22:21
|
|
|
|
Esetleg a "kari aji" verzióba....
De amikor én ezt használtam az ironikus, összekacsintós, direkte- szőkenősködős és/vagy splínes volt, nem komoly, Nyilvánvalólag!!!
Nem úgy a Gyöngy. Ezért neki jár a szívlapát - ha még egyszer... |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 22:30
|
|
|
|
húha, Kata a gyakorlott fórumozók, bocsánat, blog-kommentelők vehemenciájával szólalt fel  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 22:44
|
|
|
|
ja, érzelemdús.
Másrészt meg: Szia Viktor!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.17. | 22:50
|
|
|
|
kata írta: |
ám megkérem a tulajt h soha többé ne használja az "emberke" szót, különben!
|
Jaj, Kata! Szerintem kedves kis szócska  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.18. | 00:31
|
|
|
|
Szerintem ezek után legyen köztetek öri-hari. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.12.18. | 16:39
|
|
|
|
Gyöngyöm!
Ha nem találsz ismerőst, feltehetek egy hirdetést az OTP dolgozóknak szóló, kifejezetten ilyen célra létrehozott belső hirdetőben. Ez egy fokkal jobb, mint a teljesen nyilvános hirdetés. Pontosabban, nagyobb a valószínűsége, hogy normális embert fogsz ki. Továbbá, ha nem ismerősnek adod ki, rendelkezésedre tudok bocsátani egy bérleti szerződés mintát. |
|
|
|
|
|
 |
|