Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / libavacsora pécsen (mert itt még nem volt...) |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 15:25
|
|
|
|
Hát persze, hogy ő az, más nem képes ilyesmire. A Tejbeda Éva!
A Fáni semmiről nem kap értesítést, mert teljesen tiszta tudattal kikapcsolta ezt a funkciót a profiljában (mondta nekem, tudom). Azt mondta, hogy ő nem akar állandóan ilyeneket kapni, majd benéz időnként, ha van hozzá kedve/ideje. A kikapcsolást bárki más is megteheti magának, én viszont nem tehetem meg senki helyett, mert nem ismerem a jelszavakat. Ha a Fáni ezen csodálkozik, akkor az azért van, mert elfelejtette, hogy kikapcsolta. A Gergőről el tudom képzelni, hogy szintén kikapcsolja, de a Viktorról viszont nem. Ennek ellenére csak azt javasolhatom az érintetteknek, hogy nézzék meg a beállítást a profiljukban. Mindjárt csinálok egy illusztrált képet a dologról, bár annyira egyszerű, hogy a fal adja a másikat.
Én egyébként már nem dühöngök ilyeneken, rég nem ér ez annyit. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.5. | 15:38
|
|
|
|
Itt a segédlet, ha érdekel valakit. És erről még annyit, hogy bár százszor elmondtam, most nem mondom el, csak mutatom (és nem magyarázom). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.6. | 21:47
|
|
|
|
Most kaptuk a szenzi hírt!
Lesz egy ultra- szuper meglepetés vendég is!
Nem, nem a Brat Pitt (sajnos) és nem is a Angelina Jolie (szerencse?), új arc (nem a már említett Ádám).
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.10. | 10:59
|
|
|
|
Sziasztok!
Hogy sikerült a LIBAZSÚR?,
Jól bekoomált mindenki?
Mi sajnos nem tudtunk menni, de várjuk a képeket!
Fruska |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.10. | 12:05
|
|
|
|
Kicsit vegyes volt a társaság, ezért nem is lehetett annyira házias, mint volt korábban többször is. Viszontag a mennyiség végre (végre!) nem agyatlanul hatalmas, hanem éppen méretes volt, nem pusztultunk el, de azért kitelt belőle egy másnapi ebéd is. Így mindent megettünk, szépen bekerült az állat a legmegfelelőbb helyre. Ezen okból persze nélkülöznünk kellett a ludaskását, a húslevest, nem volt töpi sem (így nem is tudtunk csmgolni Csaba, bocs).
Ami volt, az fenségesre sikerült (alkotódott), részletek később, és/vagy másoktól. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.13. | 08:41
|
|
|
|
Libvacs jó volt, Andának túl sokféle ember volt, aki túl sokféle m ódon komm.kált, így volt, de aki mizantróp az ne csináljon ilyet.
Volt elhatalmasodás, kétségtelen, de azért aranyos volt.
Legjobb másnap volt, amikor a Tamásék átjöttek kávézni, és végre beszélgettünk, nem volt feszülés, meg A sem volt harapós kedvében annyira nem h itt is maradt még egyet.
És hálaégnek a Viktor is előkerült, aki nincs becicázva, állítása szerint jáf. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.13. | 11:11
|
|
|
|
És ha már ott maradtam (szívesen, nem vitás, bár be kell vallani, ebbe az is bejátszott, hogy így az államvasúton utazó büdöslábú hagymavacsorálók helyett a Fáni mellé ülhettem a Toyotába hétfőn reggel, szóval maradtam, és) akkor vasárnap délután kimentünk a szabadba, majd esteledéskor letekintettünk a városra:
Hát nem pont olyan, mint Las Vegas, háttérben a leszállópálya fényeivel? Az előtérben meg egy kiabálós ember hatalmas szobra. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.13. | 20:55
|
|
|
|
basszus de szép, nagyvilági helyen élek!
Fotó csúcsszup! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.15. | 20:45
|
|
|
|
fruzsi írta: |
Mi sajnos nem tudtunk menni, de várjuk a képeket!
|
Azok akkor - kevesen, de mégis - itten vannak. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.11.21. | 14:19
|
|
|
|
gyalázat, valóban nem kaptam értesítéseket a levelezésről, csak jó rég, meg a gyerekszájról mindig, nemtom mit baszarintottam el/mi baszarintódott el
ellenben nem bírtunk volna menni mink sem, de se becicázás, se bedurculás, se fluxuskondenzálódás nincsen, mér is lenne
töpit én is kérek valahonnan |
|
|
|
|
|
 |
|