vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / halló! / rezsi: 1Gb tárhely
anda
HozzászólásElküldve: 2007.09.25. | 12:04  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

A DugóIldi is csengetett, most már csak a Macek van hátra, de rossz pénz nem vész el. Bizalom!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2007.11.20. | 13:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

És a bizalom meghozza gimilcét, mint mindig. Esemény lezárva, küldetés teljesítve. Jön majd a következő év, de addig is költsétek másra, amit csak lehet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2008.08.29. | 19:38  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Ismét eltelt egy év, éljen (vagy rohadjon meg?)! Nehezebb lett, vagy könnyebb, kómák? A választól függetlenül itt fizetnetek kell, ez egy ilyen világ.

A Gyöngy tavaly sivalkodott, hogy miért nem költhet velünk, hát tessék, most lehet. De vajon van-e valaki, aki esetleg már nem venne részt ebben az önként vállalt teherviselésben? Pár nap a gondolkodási idő, a hét elején valószínűleg kezemben lesz a postán küldött papír, és átutalom a pénzt. Majd nyomban utána jelzem itt, hogy akkor fejenként mennyit kérnék juttatni (nyugalom, addig még senki semmit, majd csak akkor, ha szólok!), akkor már nem illik nemet mondani.

Az érintettek biztos tudnak magukról, de azért iderakom: csaba, macek, smicu, ildi, dugó, tamás, fáni, kata, szofi, viktor (meg én). Ha a gyöngy is beszáll, akkor 12-en leszünk, ami elképesztően szépen osztja a bruttó 24000-et, úgy jön ki a fejenkénti 2000, mint szőr az orrlikból. De csak emiatt nem kell beszállni, és nem muszáj maradni sem, bárki bármikor kiléphet a teher alól (hisz ez egy játék).

Aki nem olvas emailt, fórumot, az magára vessen (valamit), rám meg majd a fejpénzt (persze ha nem olvassa, honnan fogja tudni, hogy fizetni kell?).
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2008.09.3. | 11:53  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Megkaptam a számlát, lehet utalni a pénzeket nekem. A számlaszám: 10100792-68475700-01000000

És akkor fejenként 2000 forint, a Gyöngy is fizethet, hisz nem szólt, hogy most mégsem akar. És más sem szólt, hogy több közterhet nem viselne. Tehát szeretne (mert ha valakinek 2008-ban van email címe, és nem nézi meg naponta a leveleit, az mondjon le).
Vissza az elejére
smicu
HozzászólásElküldve: 2008.09.3. | 12:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Utalva 4000, uim Molnár-Schmidt.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szofi
HozzászólásElküldve: 2008.09.3. | 13:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Átutaltam.
Vissza az elejére
ildi
HozzászólásElküldve: 2008.09.7. | 14:05  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Magunkhoz képest példás gyorsasággal csengettünk mi is. Éreztük, hogy bajos lenne új kómatagot delegálni, ha a tagságit meg nem fizetjük. Lujza coming soon, csak figyeljetek.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2008.09.7. | 15:25  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Nem mondod, hogy megszakad a sor! Egy igazi lány az igazi férifiak mellé? Vagy direkt erre gyúrtatok, esetleg mindig is ezt akartátok, csak eddig nem sikerült?

Hmm, ezt volt az 500. hozzászólásom, ez biztos jelent valamit. Vagy esetleg legyen mondjuk ajándék Máté Lujzának, majd elmesélheti a klubban.
Vissza az elejére
tamás
HozzászólásElküldve: 2008.09.7. | 20:13  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

utálva.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2008.09.7. | 20:22  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Gyűlölködjél csak, leszarom. Nekem a pénzed kell, nem a csipkés lelked.

De hogy kapjál is valamit a pénzedért, jelzem, hogy újra kapható a Nilgiri az 1000 Tea szaküzletben. Viszont hogy mégse kapjál semmit, azt is elmondom, hogy semmi jó nincs benne, én nem éreztem azt, amit annak idején, amiért ez kedvenc lett. Tehát vagy tényleg nagyot esett a minőség, vagy becsap az emlékezet. De hogy mégis adjak valamit, elárulom, hogy mit érdemes venni helyette. Qimen Mao Feng! Szerintem csodálatos.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
5 / 16 oldal
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Következő
Tartalomjegyzék / halló!

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban