vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / utazgat / beszámoló: 2008.07.18-20. Pécs, Borsó 6 éves
anda
HozzászólásElküldve: 2008.07.24. | 22:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Én azt mondom:

anda írta:
A Borsó hat éves lett, ezt meg kell ünnepelni. Meg a Fániék új házát is muszáj látni, ők mondták. Hát (Szofi, Gyöngy, Anda) Pécsre utaztunk ezért, és egyébként is nyár van.

A ház szinte tökéletes (a Borsó teljesen az, bocs), színes, kedves, zegzugos. A kert lehetne nagyobb is, de hát ez jutott, így is megéri. Péntek este hűvös volt, de a végsőkig kitartottunk, kivéve szegény Fánit, akinek vírusos tarkófájása volt, ezért főleg alvással foglalkozott.

Másnap kihajtattunk Vokányba, megnézni a panorámát, amitől befosunk. Ez utóbbi ugyan messze nem igaz, de a vidék szép, csak meleg van, és meredek. Tomzi és Géza géppel tekertek, úgy még melegebb volt, de ez az ő bajuk maradt. Délután zsúr, érkeznek a Gidáék, meg a helyi erők, mint Peták család, Csille család, valamint a Kisrita is valahonnan. Evés, ivás, torta, ajándék virradatig. Ja, és Nyúl Úrfi kalandjainak premierje. Meg még pucérmaci.

Másnap cöcögés a teraszon, kicsit játszótér a Tettyén, megmászni a kőelefánt, ilyenek. Utána ismét komoly pihenés, melybe a Gidának bele is tört a nyaka, de a Fáni viszont végre jobban lett. Maci Úr feje a játszás hevében az asztalhoz csapatott, de keményebbnek bizonyult, és nem lett baja. Lett viszont divatbemutató, modellek: Borsó és Csoboka.

Este meglátogattuk kicsit a Mártit, aztán irány Budapest.

Ti meg biztos mást, de az nem igazán érdekes, mert.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
gyöngy
HozzászólásElküldve: 2008.07.25. | 14:41  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Tök jók a képek meg a szöveg. Bár egy kicsit zavar hogy rólam csak egy képet csináltál. Sajnálod a filmet? Cool Szofiról meg egyet sem látok.

Egyébként valamiért nem látom a koomam-on a normális méretű képeket csak azt ahol sok kicsi kép van. (Nem az ubuntun, hanem az xp-nSmile Másnál is így van? A picasa-n levők jók.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2008.07.25. | 15:40  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Hopp, jogos. Hiba a mátrixban, rámozdultam, kicsiszoltam. Most már jó. Egyébként nem verseny ez, hogy kiről mennyi, de ha mégis fontos, hát tessenek jobban helyezkedni Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
kata
HozzászólásElküldve: 2008.07.26. | 22:26  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Anda legtöbb képet Fruzsiról szokja betenni, ő az abszolút kedvenc. múzsa. Cool És vagyunk mi -Gyöngy, Szofi, én - akik csúfok, páriák, fuj. Anda fényképfasiszta? (most hogy mondod Gyöngy én is megszámoltam magamról, rólam is csak egy van.)
nekem teccel gyöngy. mega szofi, is meg magamnak is teccem, beeee.
Sírhat a szánk ez van. helyezkedés, még itt is. Rolling Eyes
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2008.07.27. | 21:28  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Hát ha innen nézzük, akkor sokkal inkább vagyok fényképpedofil, hiszen a legtöbb fotó a gyerekekről készül (mások gyerekeiről). Most is meg lehet számolni a Borsó, Maci, Marci, Csoboka, stb arcokat a kiállított anyagban. Jajj, most mi lesz/van?

És igen, ők szebbek és érdekesebbek, mint a nagylábúak.
Vissza az elejére
szofi
HozzászólásElküldve: 2008.07.28. | 09:46  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Eddig nem gondoltam, hogy András ilyen egyszerű szabályok mentén választja ki képei témáját. Azért örülök, hogy rájöttetek erre az összefüggésre, mert így néhány százalékszámítással bepillantást nyerhetünk szíve legmélyebb titkaiba. Azt teljesen megértem, hogy a gyerekekről készült a legtöbb kép, én is így tennék. De hogy szépség és vonzerő tekintetében Gyöngy megelőz, arra azért nem számítottam.
Vissza az elejére
kata
HozzászólásElküldve: 2008.07.29. | 20:36  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

meg a Fruzsi Twisted Evil
Vissza az elejére
szofi
HozzászólásElküldve: 2008.08.4. | 08:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
pormacska
pormacska

Fruzsiról nagyon szép képeket szokott készíteni Anda, viszont ha már szóba jött: készíthetne egy olyan képet rólam - a legnagyobbak is szoktak néha megrendelésre dolgozni - amivel ezt a mostani képet ki lehetne cserélni. Ez ugyanis nem tetszik nekem. Persze, csak ha szakmailag és emberileg lehetséges. Köszi!
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2008.08.4. | 21:18  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

gyöngy írta:
Tök jók a képek meg a szöveg.

A tisztesség megkívánja, hogy megemlítsem, ezen tökjó képek egy részét nem én készítettem. Többek kezében is járt a kamera, így azt viszont nem tudom megmondani, hogy ki mit lőtt. Éljen soká a koomam.hu kommuna!

Szofinak: természetesen a következő alkalommal csinálhatunk olyan képet, ami jobban tetszik a jelenleginél. Csak akkor az legyen előre kitalálva. Gondolom egyértelmű, de azért mondom, hogy bármely más korábbi képet is elhelyezhetem itt a fórumban arcként.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék / utazgat

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban