Szerző |
Üzenet |
< / játszani / Most szombaton petanque |
|
Elküldve:
2005.05.22. | 22:23
|
|
|
|
Május 28-án szombaton tervezett petanque Martonvásáron. (Martonvásárott?) Érkezés a martonvásári kastélyparkba -amely egy arborétum- legkésőbb 11-kor. Autó szükséges, de szerencsére csak 30 km-re va Bp-től, tehát hamar. A parkban található bűbájos óvodamúzeum megtekintése fakultatív, volt és leendő óvodásoknak ajánlott. Virágos, kutyaszarmentes réten hencsergés, petanque, fogyasztás. A park 17:30-kor zár, utána vagy valamivel előtte átvonulás a közeli remek sörözőbe. Így. Érdekel ez valakit, vagy nem, vagy most mindenkinek megint telefonáli kell meg SMS-ezni, vagy mi? Reagálj a kutyaúristenit! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.23. | 11:48
|
|
|
|
Mint azt annak idején a fórum indulásakor levélben írtam volt, új topik indítását célszerű bejelenteni email körlevélben, mert ugyan bármiféle indíttatásból történő belépéskor ott van jobbra alul olyan lehetőség, hogy "Hozzászólások a legutolsó látogatás óta", nem hiszem, hogy sokan használnák (én sem szoktam).
Tehát, ha kutyaúristenes reagálásokra vágysz, akkor szólj a többieknek, hogy van mire! |
Legutóbb anda szerkesztette (2005.05.23. | 15:52), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.23. | 12:55
|
|
|
|
Jövünk, hencsergünk, dobunk, fogyasztunk  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.23. | 15:54
|
|
|
|
Nekem váratlanul beugrott a húgom gyermekének keresztelője, aznap 11:00-ra, muszáj ott lennem. esetleg lemegyek később vmi tömegszállítmányozási eszközzel, hisz elég közel van, megoldhatónak tűnik.
Ha valaki szintén ilyesmi helyzetben van, vagy külön jön kocsival, akkor itt van információ a megközelítés módjáról. a Déliből nagyjából óránként megy vonat arra, és kb. 40 perc a menetidő. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 11:23
|
|
|
|
má megint nem tudunk menni : (((( Ki ne húzzatok bennünket a füzetből!! Dugó aznap éjjel érkezik külhönból, én érettségitalálkozom, a gyerekeink ráérnek, vihetitek őket (Na jó, ők sem érnek rá, nagymamáznak Vp-ben.)
Titokban azért edzést tartok, és majd meglepődtök, ha végre megyek! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.30. | 13:54
|
|