vissza!
fej1  

spacer
háló!
szerintem
utazgat!
játszani!
halló!

Szerző Üzenet
< / háló / kapcsolati háló
anda
HozzászólásElküldve: 2007.11.26. | 11:39  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Írtam ugye a tömegnek, hogy:

anda írta:
Az induláskor eltervezett webes kapcsolati háló az szerintem nem nagyon lesz ebben az életben, de ami jelenleg ki van rakva, az teljesen ciki, csak viccnek szántam az átmeneti időszakra (amíg elkészül az ami nem fog).

Legyen ott valami más, valami olyan, aminek értelme is van, és a témába vág persze. Ennek kapcsán aktuális ötletem, melyet valahogy majd biztos meg tudok jeleníteni (bár azt pontosan még nem tudom hogyan), a következő: mindenki legyen szíves sorrendbe szedni, hogy mikor ismerte meg a többieket. Időrendben kérem a kapcsolatokat. Vegyétek a teljes listát (mindenki a teljes listát, hiszen mindenki ismer mindenkit), és idézzétek fel, kit mikor ismertetek meg. Vitatkozhatnánk persze a "megismerni" szó jelentésén, de szerintem ne tegyük.

A gyerekeket hagyjuk ki, hisz ők nem "önálló" ismeretség, szüleik logikus folyományai. Olyan is van persze, hogy az egyik szülő a másik logikus folyománya a megismerkedés vonalán, vagy akár egyszerre jönnek szembe az emberrel egy esemény során, de nem baj, a gyerekeket akkor is hagyjuk ki.

A minimum feladat a megismerkedés dátuma, de plussz pontot kap az, aki emellé még sztorit is biztosít, tehát hogy milyen apropó, hogyan zajlott, melyek voltak az első benyomások (bármi egyéb részletek, mert az érdekes). Ha nem emlékszünk, kérdezzük meg a másik felet, hátha ő emlékszik. Vagy saccoljunk, de inkább tessék emlékezni, mert az jó.

Ezt a sztorizás dolgot most kihangsúlyoznám, mert úgy vélem, ez lenne az igazi csemege a témában. Különösen jópofa lenne egymás mellett látni két ember eltérő beszámolóját ugyanarról a pillanatról (amikor megismerték egymást). Tehát talán nem kellene egymással egyeztetni, akkor sem, ha nem biztos valami. Végül is nem tudományos adatbázist építünk, csak játszunk. Ugyanakkor azért érdekelnének a tiszta tények is, de ezt majd talán kirajzoljuk akkor, amikor egymásnak feszül a két verzió.

Lehetnek azonban olyan kérdések, amelyek megválaszolása a szórakoztató változat megszületését segítik elő, ezért adnék most teret ennek. Tehát nem azt kérdezem a Csabától, hogy mikor ismerkedtünk meg (szerinte, mert én nem emlékszem), hanem...

Még annyit, hogy ha egyáltalán nincs meg az első kapcsolódás pillanata, de van mondjuk valami nagyon megmaradt korai emlék, akkor nyugodtan jöhet az is, még ha biztos is, hogy nem az a valódi első.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
anda
HozzászólásElküldve: 2007.11.26. | 11:42  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Tamás! Mi ugye csoporttársak is voltunk az egyetemen, nem csak évfolyamtársak? Biztos voltam benne kezdetben, de aztán sorra vettem a Fánit, meg a Gábort, és elbizonytalanodtam (vagy csak simán butulok).
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
tamás
HozzászólásElküldve: 2007.11.26. | 11:44  Hozzászólás, az előzmény idézésével
valaki
valaki

Csoporttársak a 3. évtől.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
anda
HozzászólásElküldve: 2007.11.26. | 11:48  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Na, akkor ezért a bizonytalanság bennem, mert ezek szerint Te csak amolyan félvérű vagy! Wink
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.12.15. | 23:55  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Kaptam már pár darabot, de ez eddig nagyon kevés, messze van az optimálistól, ezért ultimátumot adok, aranyos seggfejek!

A határidő az idei év vége, azaz 2007. december 31. 24:00. Akitől addig nem kapom meg az anyagot, annál azt fogom kihelyezni a weboldalra (a "Honnan ismertem meg X-et?" kérdésre válaszképp), hogy "Nem tudom, mert nem csak buta, hanem lusta is vagyok.". Egy embernél ez 16-szor fog megjelenni, szorosan a neve alatt. Nagyon jól lehet majd látni, hogy az adott személy buta és lusta, és ezt ő mondja magáról. És tudjuk, hogy jogosan. Erre az egészre elég egyetlen óra, de akár több ülésből is össze lehet rakni, ha nincs egyben 1 szabad órád. Ha ennyi idő alatt nem ugrik be, hogy honnan/mikor, akkor valószínűleg később sem fog. De ha mégis, akkor azt majd felrakjuk utólag, ilyesmi miatt senki ne tartsa vissza.

Az egész persze nem kötelező, de legyetek szívesek megkímélni az olyanoktól, hogy "most nincs erre időm", meg "sok a dolgom", sőt "itt a karácsony". Erre nem vagyok kíváncsi, magyarázkodni nem kell, értelmetlen dolog, hiszen.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.12.26. | 22:33  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Telik az idő, fogy a lehetőség, közellg a pillanat! És már vége a Karácsonynak is, arra tehát ettől kezdve duplán nem lehet hivatkozni.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.12.28. | 23:21  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Tellikmullik, babzsákok/kolbászok!
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.12.31. | 00:00  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Ajjaj, gyöngyöznek a homlokok, de lassan már késő lesz belekezdeni. Lehet izgulni, Damoklész kardja ki van fenve.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2007.12.31. | 22:31  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Még 89 perc, és vége. Szenvedni fogtok, égni a szégyentűzben! Pedig még olyan is volt, aki a legutóbbi fenyegetés hatására megígérte, hogy. Aztán semmi.
Vissza az elejére
anda
HozzászólásElküldve: 2008.01.1. | 00:45  Hozzászólás, az előzmény idézésével
kardhal
kardhal

Hát ez nem jött össze. 7 (hét) ember küldött anyagot, 10 (tíz) viszont nem. Ez a végeredmény sajnos nem üti meg azt a szintet, ami miatt érdemes lenne feldolgozni, kitalálni, megcsinálni. Azaz nem lesz megjelenítés itt a koomam.hu berkeiben. Minden szorgalmas pajtás megkapja azonban majd emailben a mind a 7 memoárt, ennyit megérdemel az, aki dolgozott.

Nem haragszom senkire, és - mivel érzelmi autista vagyok, ahogy azt a Kata valamikor felfedezte - nem is szomorkodom, maximum azt lehetne mondani, hogy megint tanultam valamit. De nem mondom, mert nem tanultam semmi újat, ezt eddig is tudtam/tuk. Az ellenkezője lett volna meglepő.

Boldog új évet mindenkinek!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   

Új téma nyitása   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Időzóna: (GMT +1 óra)

Következő téma
Előző téma
1 / 1 oldal
Tartalomjegyzék / háló

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban