| Szerző |
Üzenet |
| < / halló! / K. Katica jelenti |
|
Elküldve:
2007.07.2. | 13:48
|
|
|
|
|
| Nem profi, hanem amatőr, de érdekes interjú a kóma közeli és/ sőt pécsi Petákné Thiesz Angélával, persze én követtem el, olvassátok! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.30. | 15:15
|
|
|
|
|
A Csaba benne van az internetben! Meg egy nagyon kicsi vitorlásban is, de ez nem baj, mert ő is kicsi, pont illik bele. Feszültnek tűnik a pillanat, de lehet, hogy csak nem élvezi:
A fotó innen van. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.30. | 21:59
|
|
|
|
|
| anda írta: |
|
Feszültnek tűnik a pillanat, de lehet, hogy csak nem élvezi
|
már hogyne élvezném, csak ugye a versenyizgalom meg a koncentráció. meg hogy hanyatt ne essek azzal a pici hajóval, ami minden mozdulatra őrült billegésbe kezdett. zsófira méretezett hajó egyébként  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.30. | 22:02
|
|
|
|
|
Tudjuk mi ezt, persze. Csak azért pörkölök itten, mert sajnálatos, hogy éppen egy olyan pillanatot örökítettek meg, ami nem éppen címlapfotó. Mikor pedig olyan is lehetne. Mint mondjuk ez itt:
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.30. | 22:03
|
|
|
|
|
Vagy ez:
És ha már: a Zsófiról van-e már vitorlázós fotó? Idevele. Akkor. Most. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.1. | 00:04
|
|
|
|
|
|
A Csaba benne van az internetben!
|
én persze ezt már régen tudtam, de hát mégsem proponálnám ilyen direkt módon. lám, érdemes volt várni, amíg a fő hálóbányász kooma rátalál és bepublikálja ide  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.1. | 16:19
|
|
|
|
|
a címlapfotón ott a lábam! énisénis híres vagyok! ) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.3. | 10:57
|
|
|
|
|
|
És ha már: a Zsófiról van-e már vitorlázós fotó? Idevele. Akkor. Most.
|
Van az, csak az M. Család országszerte híres szerénysége tiltja az ilyesmik mutogatását, nyilván. De akkor majd én, keményen és őszintén!
- szárazon:
- és vizen oda:
- majd vizen ide:
Egyebek egy saját galériában itt.
Jó szelet! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.01.16. | 10:47
|
|
|
|
|
Most, hogy itt az influenza szezonja, közeledik az országos járvány, gyarapodjatok tematikus tudásban! Angol és amerikai kutatók jelentik, hogy influenza vagy más vírus támadása idején a kezek tisztaságára kell elsősorban ügyelni. A kezeken keresztül könnyen megfertőződhetünk, amikor megérintjük a szemünket vagy az orrunkat. Ha hozzánk közelállóval találkozunk, aki láthatóan náthás vagy fáj a torka, és habozunk, hogy szokásunknak megfelelően megcsókoljuk-e, a legrosszabbat választjuk, ha kompromisszumos megoldásként kezet szorítunk vele.
Hát akkor csókolódzásra fel!
[forrás: hvg] |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2008.01.25. | 09:25
|
|
|
|
|
A Molnár Zsófi már megint benne van az internetben! Ez most ugyan nem saját erőből következett be, de nem számít. Az egyik hírportálon van egy cikk, miszerint "Leteszteltük a százdolláros laptopot", és abban olvashatni, hogy
| Idézet: |
| Kollégánk kislányát kértük meg arra, hogy próbálja ki az XO-t: kinézete alapján Zsófinak megtetszett a gép, első reakciója azonban az volt, hogy az bizony nagyon lassú, és nem lehet egyszerűen beállítani a wifit rajta. A puha gumibillentyűk is sikert arattak, az viszont nem, hogy a tapipadra koppintva nem lehet klikkelni, csak az erre dedikált gombbal - hiába, aki már profi laptophasználó, nem akar visszafejlődni.
|
|
|
|
|
|
|
 |
|