|
Szerző |
Üzenet |
< / szerintem / karácsony |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 10:10
|
|
|
|
Ami jön ugye, mint egy kíméletlen gyilkos. Aki tud, az segítsen másoknak, tehát találkozol olyasmivel, ami szerinted kiemelkedik a szürkeszarból, valóban különleges, érdekes, újszerű, akkor írd meg. De jöhet egyéb hasznos dologság is, minden ami megkönnyíti a kivitelezést..
Például olyan, hogy a tudatos vásárló megkeresi, hol a legolcsóbb az adott szolgáltatás, de ezt időnként elfelejti, vagy nincs rá ideje, és akkor hibázik. Mondjuk elhiszi azt, hogy 'hülye azért nem vagyok', pedig de.
Asztali dísznaptár - 12 egyedi kép minden hónapra! Szürke fémdobozos kivitel. Méretei: 12,5cm x 14,5 cm.
Media Markt ár: 2.870 Ft
dm ár: 1.499 Ft
Rendben, hogy ez utóbbi akciós ár, de csak 20%-os a csökkentés, tehát egyértelmű, hogy ki a hülye. Egyébként meg kíváló ajándékötlet, szerintem. Nagymamák összepisilik magukat, annyira szeretik az ilyet. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 10:18
|
|
|
|
...vagy hová nem érdemes menni vásárolni
ez alapján talán ide tartozik: a premier outletbe (biatorbágy, m1 mellett) vasárnapi tapasztalataink szerint kár kimenni, mert a választék a szokásos plázaszortiment (ám mérethiányos), az áraktól sem lehet hanyattesni (sokszor a leárazás csak virtuális), viszont a boltok között a hidegben kell ballagni
egy életem, egy halálom, eccer a parndorfot kipróbálom |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 12:18
|
|
|
|
viktor írta: |
.egy életem, egy halálom, eccer a parndorfot kipróbálom
|
én már voltam, ugyanazt tudja, csak több - vagy legalábbis többnek érezhető - a mercis-smukkos-zizegős honfitárs de azért csak nyomjad, kalandnak nem rossz  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.19. | 14:42
|
|
|
|
csaba írta: |
kalandnak nem rossz
|
annak ez is elég volt, nem autóznék kétszer 200+ km-t csak ezért
de tényleg: az árak és a választék ott sem olyan jók, hogy megérje ennyit menni? (Mármint olyan dimenzióban, hogy nekem nem deal, ha egy hűdemájermárkás ingre 15eHUF-ot mondanak 25 helyett, mikor úgy 5-7-nél többet nem adnék egy bármilyen normális ingért.)
hallottam már népeket áradozni, de ők (el)ismerik a mindenféle ruhamárkákat, azaz nem számítanak  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.12.15. | 23:25
|
|
|
|
Mindenképp érdemes elmenni a Formába, ahol sok vicces haszontalanság kapható, többek között mikrofon alakú mosdószivacs, ami daloskedvű családtagoknak nagyszerű ajándék. De vannak ott azért hasznos dolgok is, csak azok többnyire drágák.
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|