Szerző |
Üzenet |
< / halló! / liba 2007 |
|
Elküldve:
2007.10.31. | 11:01
|
|
|
|
idei márton-napi libaevés a szokásoktól eltérően egy hét késéssel rendezül. azaz november 17-én délután. részleteket később pontosítunk. tennivalók a már résztvettek körében ismertek, a még részt nem vettek olvassák szorgalmasan az eddigiekről szóló beszámolókat itt a fórumon, vagy máshol az oldalon.
s ami a legfontosabb::: nem mmeghívásos a cucc, tehát mindenki jöjjön, aki november 8-ig egyértelműen betesszi lábát az ajtórésbe, azaz azt mondja, hogy jön. és az visszavonhatatlan, illetve a költsége szétdobásából azután már nem lehet kifarolni. és befarolni sem, vagyis - legyyen bármilyen sajnállatos is, és a rendezvényét fényét homályosító a hiány - később nem tudunk részvételi igényt akceptálni. a félfasiszta megoldás a kellékek beszerzése és az előkészületek megtervezése miatt szükséges. elvégre szélsőséges esetben 18-an is lehetünk, amihez már-már rendezvényszervező cég szolgálatait kellene igénybe venni. aztán a végén meg jönnek hárman. vagy fordítva: "ja, mégis ráértem, jönnék", ezt elkerülném kivételek ttermészetsen mindig lehetnek, de nem ajánlatosak
tehát november 8. a dedlájn |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.31. | 11:21
|
|
|
|
csaba írta: |
tehát november 8. a dedlájn
|
Ha valaki esetleg nem beszélné a fonetikus angolt, akkor magyarázom, hogy ez azt jelenti: november 8-ig be kell ide írni a fórum ezen topikjába, hogy jössz, vagy nem. Természetesen a hozzá nem szólás értelemszerűen azt fogja jelenteni, hogy nem akarsz jönni. És akkor tényleg nem jöhetsz, mert a többieket szívatnád vele. Mint ahogy azzal is, ha jelzed a vágyat, aztán végül mégsem jössz el. Ezesetben az összköltség rád eső részét ki kell fizetned, mert kalkulálva lettél. Vis major biztos van, tehát ha mondjuk meghalsz, akkor nem kell fizetned, stb.
Ja, én megyek. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.31. | 11:43
|
|
|
|
jövünk mi is ketten
legalább több idő lesz kipihenni a másik libázást, nov.9-én
konfitált liba lesz-e, miszerint libabefőtt ?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.31. | 14:49
|
|
|
|
viktor írta: |
legalább több idő lesz kipihenni a másik libázást, nov.9-én
|
erről is szó van, de nemcsak  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.10.31. | 21:07
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.2. | 14:33
|
|
|
 papírkutya
|
|
jövünk. Csoda új libamájreceptem van, kipróbálnám rajtatok...
És akkor mindenki megkapta az értesítést az új témáról?
Mert ha vki nem, az nem tudja hogy nov 8 a halottvonal...
NEM Fáni hanem K, csak ő volt bejelentkezve |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.2. | 14:44
|
|
|
|
Kicsit csodálkoztam is....  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.2. | 17:45
|
|
|
|
fáni írta: |
Csoda új libamájreceptem van, kipróbálnám rajtatok...
És akkor mindenki megkapta az értesítést az új témáról?
Mert ha vki nem, az nem tudja hogy nov 8 a halottvonal...
NEM Fáni hanem K, csak ő volt bejelentkezve
|
a csoda kilátásba helyezése engem mindig lázba hoz
a halottvonal meg micsoda? |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.2. | 19:27
|
|
|
|
Deadline=határidő.
Csabám! Te nem beszélni inglis?  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.11.2. | 19:34
|
|
|
|
Idézet: |
NEM Fáni hanem K, csak ő volt bejelentkezve
|
Szerintem Katus így akarja felhozni lusta férjeurát a gyászos pormacska státuszból!
de gonosz vagyok.... |
|
|
|
|
|
 |
|