Szerző |
Üzenet |
< / halló! / Kómaparti? |
|
Elküldve:
2007.08.15. | 20:55
|
|
|
|
Kerti Kómaparti nálunk? Aug 31 péntek, vagy szept 1 szombat? Érzelmes nyárbúcsúztató? Vagy nem érzelmes?
Estébe, - gyertyázásba! - nyúló mindenképpen, kint sütős, kint főzős Kómapartit szervezünk Páncsóval, egyszerűen mert rég láttunk Kóma embereket, és érdekel, h mi van Velük. (Uray G. valszeg jön!)
Mondjuk aug 31 vagy szept 1 szombat, nálunk, kertben, italozós, lehet nálunk aludni.
Eső esetén következő héten.
Gyere.
Jössz?
(Ez most egy óvatos érdeklődés.) |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.16. | 19:21
|
|
|
|
legyen, támogatom! nem csak elvileg, jelenlétemmel is. és ha a gergő tényleg jön, na az beszarás lesz, nem szabad kihagyni! ;-) nekem tulképp mindegy a nap, de legyen mondjuk a szombat. |
Legutóbb anda szerkesztette (2007.08.23. | 08:28), összesen 1 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.16. | 21:03
|
|
|
|
Én is emelném jelenlétemmel az esemény rangját. Nekem is jó mind a két nap, mármint ezek közül csak az egyiken legyen parti.
Gergő kómának jelenléte külön öröm lenne számomra, néhány évente mindig beszélgetünk egyet. De ez a "valszeg" egy kicsit megijeszt. Lehet hogy mégsem jön? Gergő, kérlek jelezz! Szervezz, igyekezz, és szerezz örömet barátaidnak azzal hogy oda tolod az arcodat. Látod, még a Király is szeret, csak úgy csinál mintha nem is. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.16. | 21:06
|
|
|
|
Ó bocsánat, most nézem hogy kisbetűvel írtam a Kóma szót. Az meg ugye egy rossz egészségügyi állapotot jelent. De remélem így is értettétek. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.17. | 00:58
|
|
|
|
Ott leszünk mi is, - legalább a Gergő visszaadja az Erdély-térképet -, mrethogy oly rég...
technikai kérdés: gyerek, ambi, pali, ... |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.17. | 08:33
|
|
|
|
Gyerek értelemszerűen jön- kert, szalad, kisjátszótéren elvan- , (bár én tudnám lepasszolni egy parti erejéig őket! Na, de a Borsóval kitolás lenne, hisz őt is érdeklik az öreg és fiatal Kómái).
Pál és tsa invitálását rád bízom Csabám, döntsd el az adott helyzetben, eléred-e őket stb. Szívesen látjuk, várjuk őket is.
Meghogy petanque is lesz fakultatíve. Gondolom én. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.17. | 08:34
|
|
|
|
Ja! Detti és Mariann is hívva van, külön, aki érti adja át! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.17. | 08:43
|
|
|
|
Őrült szerencsétek van! Nekem mindkét időpont jó, de ha feltétlen választani kell, hát legyen a 31.!
tsók minden rajongómnak! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.17. | 09:14
|
|
|
|
Ugye megmondtam?!!!  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.08.17. | 10:09
|
|
|
|
csaba írta: |
Ott leszünk mi is, - legalább a Gergő visszaadja az Erdély-térképet -, mrethogy oly rég...
|
Nyilvánosan gratulálok M. Csaba tagtársunknak, aki ezzel a hozzászólásával beírta magát a koomam.hu történelmébe. Ugyanis ez volt az ezredik (1000.) hozzászólás a fórumban (nem az ő ezredike, mindannyiunké, természetesen). |
|
|
|
|
|
 |
|