|
|
Elsőrangú, Calabriából származó tésztát lehetett beszerezni hónapokkal ezelőtt
a törökbálinti Cora nagyáruházban az olasz napokon. Spenótosat és chiliset
próbáltunk, előbbi nagyon finom, utóbbi úgyszintén, de szigorú.
Neve:
Il mastropastaio la porta (Mparrettati)
Származási helye:
Botricello (Olaszország,
Calabria)
Gyártó:
Pastificio la porta
Beszerzési lehetőség:
Azóta a nagyáruházban nem kapható. Utánanéztem, a Budagyöngyében lévő nagy Szegában
sem (pedig ott vannak kiváló olasz tészták). További szaküzleteket
még nem teszteltem, amennyiben találok valahol, itt korrigálunk.
(Az olasz napok során a Match üzletekben is kapható volt - a
szerk.)
Mibe fáj:
Ott
és akkor 870-950 HUF/500 gr
csaba
| 2005.09.10.
|