|
Szerző |
Üzenet |
< / utazgat / felvetés |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 15:20
|
|
|
|
Felvetés: nem kellene-e az <utazgat>-on belül összevonni az after(eke)t meg a szilvesztert mondjuk, mivel ezekből azért sok nincs. Aftere általában a nagyobb moccanásoknak van, szilvesztert meg ugye általában egyet tartunk - legalábbis eddig még nem mutatkozott igény szláv, kínai, meg még további újévek megünneplésére. Tehát, lehetne az <utazgat>-on belül "nyaralás" meg "egyéb". Bár, talán még azt a kettőt is össze lehetne vonni, de ebben nem vagyok biztos, mivel nyaralni nem csak kómamax létszámban lehet, hanem kevesebben is - teszem azt, elmegyek a Macekkal, a Csille Mártival, a Gidával, meg a Katával meginni egy sört júliusban, az minek számít? -, tehát lehetne utazgat magában, majd az olvasási/nézési lehetőségek felsorolása. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.25. | 17:21
|
|
|
|
igen, az egész persze hogy lehetne egyetlen rovat, nem muszáj felosztani, mert ez így valóban lassan fog megtelni, de egyrészt nem sietünk sehova, másrészt meg ez így valahogy olyan komoly dolog :-)
közös nyaralás sincs sokkal több évente egynél általában, igazából az [egyéb] lehetne egy gazdagabb tartalommal bíró egység, ehhez képest ott még semmi sincs (az egyszervolt.hu fesztivált mindjárt át is rakom a gyerekkalandokhoz, ahogy megbeszéltük.)
természetesen semmiféle eseménynél nem kötelező a maximális létszám, nem csak a nyaralásnál (mint ahogy a petanque-nál sem, hisz jól is néznénk ki akkor, bakter!).
ha pedig elmész meginni egy sört a nevezettekkel, az szerintem semminek nem számít, mármint nem esemény a koomam.hu oldal szempontjából (egyébként mehettek, csak az minket nem érdekel :-)
szóval nem tudom én sem, hogyan lenne a legjobb, de szeretem a tematizálást, ezért csináltam ilyenre, na meg persze azért, mert valószínűleg ezt beszéltük meg (csak nem figyelt senki, amikor javasoltam, ezért így maradt. vagy akkor jónak tűnt és azért).
az meg egyébként is súlyos kérdés, hogy mi számít koomam.hu eseménynek, de erről mindjárt indítok egy másik topikot, mert szeretem a tematizálást ;-) |
|
|
|
|
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|