Szerző |
Üzenet |
< / szerintem / születésnapok |
|
Elküldve:
2005.05.18. | 14:41
|
|
|
|
Megfontolandónak tartom, hogy valóban érdemes-e a gyerekek szülinapjainak külön alegységet fenntartani, mivel nem igazán látom azt, hogy elegendő anyag lenne a jövőben ebben a témában. Nem kizárt persze, de az eddigiek alapján ez nem jellemző [vagy csak alulinformált vagyok?]. Én simán beraknám az 'utazgat/egyéb' rovatba, mint ahogy mondjuk az egyszervolt.hu fesztivál is odakerült. |
Legutóbb anda szerkesztette (2007.02.5. | 07:42), összesen 2 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.18. | 14:54
|
|
|
|
Érdemes mérlegelni, összesen 11 - a leendő kómák Adri-Gézáékével együtt 14 - csemete van promomentli, ez optimális esetben 14 eseményt jelenthet (ha mindenki megünnepli minden gyerekének a szülinapját, és arra a szülőkön kívül más kóma is hivatalos, sőt részt is vesz). Másfelől viszont nem lehet kizárni további utódok felbukkanását, ami növeli a dolgozatok elméleti számát. Szerintem tartsuk a gyerekségen belül valahol, az >egyéb>-ben talán elsikkadna, mert miért keresné ott bárki is? Sőt, inkább a gyerekségen belül a szülinapok helyett nevezzük >kalandok>-nak mondjuk - vagy bármi másnak, csak tágítsuk -, s így mindjárt befér az egyszervolt.hu-s buli is.  |
Legutóbb csaba szerkesztette (2005.05.19. | 23:54), összesen 2 alkalommal |
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.18. | 15:13
|
|
|
|
szerintem is jobb gyerekségen belül, akár kalandok, akár "zsúr" akár vmi más, szülinapnál tágabb néven. Igaz elutaztunk a Stúdió K-ig, de ennyi erővel az éttermekbe is utazunk, minek gasztro, szal nem ragozom |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.18. | 18:54
|
|
|
|
hát igen, ez az egész dolog jelen pillanatban még - szerencsére - képlékeny, amely megbeszélés által alakul ki végleges formájába, reményeink szerint (és logikusan). a hivatkozott gasztro az első megbeszélések után pontosan az 'utazunk' rovat egyik alegysége volt, lévén többnyire az utazások során fogyasztunk társaságban, ergó annak a része. de aztán hirtelen úgy tűnt, hogy az útleírásoknál jóval személyesebb dolog egy étteremkritika, ezért legyen inkább a 'szerintem' része (meg ott valahogy túl kevés dolog volt ;-)
azzal kiegyeznék, hogy tágabb jelentésű nevet adjunk az egységnek, mert bár az teljesen igaz, hogy van gyerek bőven, de a születésnapjaikból eddig tudomásom szerint jellemzően nem kómám jellegű rendezvények voltak, lévén ez elsősorban családi ünnep (nagyszülők, meg egyéb rokonok jelenlétével, többnyire, vélem én). mostantól persze lehet, hogy minden szülinap tömegrendezvénnyé fajul (úgy legyen!), de ha mégsem, akkor vagyunk ott, amit én vélelmeztem, miszerint nem lesz ott elég anyag. de ha beleveszünk egyéb, a kolbászkákhoz köthető eseményeket, akkor már értékelhető csokrétát kaphatunk.
szóval rendben, oké, akkor már csak dőljön el a szekció neve. a "kalandok" egész jó, a "zsúr" azonban nem sokkal több, mint a "szülinap". |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.18. | 21:49
|
|
|
|
a kalandok tényleg jobb. pl. lehet hogy gyereknap is egy esemény lesz.
az lesz majd nagy kolbász-kaland! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2005.05.19. | 10:00
|
|