Szerző |
Üzenet |
< / játszani / pétankszevezés |
|
Elküldve:
2007.03.6. | 16:12
|
|
|
|
Amennyiben fennmarad az időjárás kedvező trendje, úgy indítványoznám a 2007-es évad megnyitását szombaton (2007. március 10-én) délután 1 órai összeverődéssel a Le Jardin de Paris I. ker Fő utcában lévő kertjében, aholis szabványos pálya állna rendelkezésre. Némi fogyasztás elvárt állítólag, de a technikai részleteket Pál intézi. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.6. | 20:03
|
|
|
|
támogatom, benne vagyok, legjobb tudomásom szerint részvételemnek sem anyagi, sem testi, sem szellemi, sem lelki akadálya nincs.
a csaba szerint elég, ha ezt az egészet csak ideírja, aztán majd mindenki értesül (2007, ejrópa). és bár ment körlevél a rendszerből ezen új topik születéséről, tudjuk, amit tudni vélünk, miszerint nem mindenkinek napi betevő az email, tehát én javaslom - mint világhíres emberbarát, muhaha -, hogy akinek különösen kedves valaki a csapatból, a biztonság kedvéért telefonozzon rá. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.6. | 21:34
|
|
|
|
Én is támogatom, de nem biztos hogy tudok menni. Bár ez gondolom nem fog Titeket annyira lelombozni (nem is tudom ér-e valamit egy ilyen rendezvény a beszólásaim nélkül) hogy ne tudjátok élvezni a golyózást és a tavaszt. Lélekben mindenképp ott leszek. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.6. | 21:35
|
|
|
|
Hopp, túlléptem a 10. hozzászólásomat...
Bocs az offért  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.7. | 10:39
|
|
|
|
anda írta: |
... én javaslom - mint világhíres emberbarát, muhaha -, hogy akinek különösen kedves valaki a csapatból, a biztonság kedvéért telefonozzon rá.
|
vagy inkább mégse! mivel email címe mindekinek van (ezt tudjuk, biztos), megpróbálhatjuk rászorítani a tisztelt tagságot a fórum használatára azzal, hogy direkt nem szólunk senkinek sem telefonon. aztán egyszer kiderül neki, hogy több rendezvényről is lemaradt, mert nem olvassa a leveleit, és ha mégis, akkor meg nem nézi a fórumot. és akkor a megrázó élmény hatására összeszedi magát, és elkezd emberként viselkedni (2007, ejrópa). |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.7. | 14:40
|
|
|
|
Az ötlet jó, nézzük mi lesz belőle... Bár a házaspárok között talán némi plusz kommunikáció megengedett  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.7. | 15:18
|
|
|
|
figyelünk ám, a házastársak csak ne sustorogjanak, susmusoljanak maguk között!
ellenben sajnálattal kihagyom, egész hétvégés elfoglaltság okán, ejnyje
no de legközelebb! |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.7. | 15:19
|
|
|
|
a rendes munkahellyel rendelkezők azért figyeljenek arra, hogy márc 10. szombat ezúttal munkanap - én szóltam  |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.7. | 15:24
|
|
|
|
rendes munkahely? olyan itt senkinek nincs, mind művészek, váteszek, vagy részvényesek vagyunk. |
|
|
|
|
|
 |
|
Elküldve:
2007.03.7. | 16:18
|
|
|